FRISS HÍR: megnyitja kapuit a WELLA STUDIO BUDAPEST!

A Sirowa Hungary Kft. örömmel és büszkén tájékoztatja a fodrászokat, hogy
A WELLA STUDIO BUDAPEST 2018. JÚNIUS 1-ÉN MEGNYITJA KAPUIT.
A XI. kerületben az Office Garden 3. épületében várjuk a fodrászokat egy TELJESEN MODERN, KEDVEZŐ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ, NEMZETKÖZI SZINTŰ OKTATÓ KÖZPONTBAN.

A Sirowa Hungary Kft. örömmel és büszkén tájékoztatja a fodrászokat, hogy <br />
A WELLA STUDIO BUDAPEST 2018. JÚNIUS 1-ÉN MEGNYITJA KAPUIT. <br />
A XI. kerületben az Office Garden 3. épületében várjuk a fodrászokat egy TELJESEN MODERN, KEDVEZŐ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ, NEMZETKÖZI SZINTŰ OKTATÓ KÖZPONTBAN.

ÚJ, A FODRÁSZOK IDŐBEOSZTÁSÁHOZ JOBBAN ALKALMAZKODÓ OKTATÁSI STRUKTÚRÁVAL JELENTKEZÜNK

Fontos célunk, hogy a Wella Stúdióban levő oktatásunkon a GYAKORLATI PONTOKRA FÓKUSZÁLJUNK, sok-sok hangulatos, jókedvű feladattal összekötve.  Az oktatásokat a legtöbb esetben megelőzi egy felkészítő online oktatás, melyben az adott oktatási témához kapcsolódó elméleti anyagot fogjuk prezentálni. Ezt minden résztvevő bárhol, bármikor – a saját időbeosztásához igazodva -  meg tudja nézni és el tudja sajátítani, ami azt jelenti, hogy a Stúdióban történő oktatáson már teljes mértékben a gyakorlati megoldásokra tudunk fókuszálni, garantálva így a téma 100%-os gyakorlati elsajátítását.

 

Wella studio Budapest, wella programfüzet 2018, wella oktatások, bwnet, szalonszoftver, vendégkezelő rendszer, online időpontfoglalás, bwnet.png

ONLINE JELENTKEZÉS A WELLA STUDIO BUDAPEST KÉPZÉSEIRE

KÉPZÉSEINKRŐL RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST IDE KATTINTVA TALÁLSZ, ahol azonnal regisztrálhatsz is tanfolyamainkra. A regisztrációt követően kollégáink keresni fognak, illetve tájékoztatást küldünk az oktatás menetéről. FONTOS, HOGY A REGISZTRÁCIÓT AKKOR TEKINTJÜK VÉGLEGESNEK, AMENNYIBEN A TANFOLYAMI DÍJ BEFIZETÉSE MEGTÖRTÉNT. Kérjük, a jelentkezést követően kapott tájékoztató alapján mielőbb véglegesítsd regisztrációdat, mivel az előzetes jelzések szerint igen nagy érdeklődésre számítunk.

 

A képzéseken felül kapuink mindig nyitva állnak a fodrászok előtt. SZERETNÉNK, HOGY A WELLA STUDIO BUDAPEST A HOZZÁNK ELLÁTOGATÓ FODRÁSZOK IGAZI, KÖZÖS WELLA OTTHONÁVÁ VÁLJON, ahova jó csak úgy beugrani egy kellemes beszélgetésre, vagy akár egy finom kávéra, vagy éppen csak azért mert jól érzed magad.

 

Köszönjük meglevő és jövőbeli partnereink bizalmát, azt a rengeteg pozitív visszajelzést és támogatást, amit eddig kaptunk. A Wella Studio Budapest megnyitásával egy új, közös mérföldkőhöz érkeztünk és együtt, közösen még sikeresebbé válhatunk.

 

WELLA STUDIO BUDAPEST PROGRAMFÜZET 2018

(kattints)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország