Fodrászszalon Kisvárda - Ahol a személyes és viselhető szépség készül

A Fodrászszalon nevet viselő fodrászat Kisvárda belvárosában található, a szalont Bíró Marianna két kolléganőjével együtt működteti. Fontosnak tartják, hogy minden haj, amit a szalonban készítenek, egyedi legyen, és illeszkedjen a vendég személyiségéhez, megjelenéséhez. Céljuk a személyes és viselhető szépség, ezért dolgoznak és fejlődnek nap mint nap. Bíró Marianna mesélt nekünk a szalonról, a kedvenc termékeiről és a személyre szabott frizurákról.

A Fodrászszalon nevet viselő fodrászat Kisvárda belvárosában található, a szalont Bíró Marianna két kolléganőjével együtt működteti. Fontosnak tartják, hogy minden haj, amit a szalonban készítenek, egyedi legyen, és illeszkedjen a vendég személyiségéhez, megjelenéséhez. Céljuk a személyes és viselhető szépség, ezért dolgoznak és fejlődnek nap mint nap. Bíró Marianna mesélt nekünk a szalonról, a kedvenc termékeiről és a személyre szabott frizurákról.<br />

 

Fodrászat Kisvárda szívében

Bíró Mariannáék egy olyan szalonra vágytak, ami tágas, nagy a belmagassága, és természetes fény is áramlik be. A vendégeknek is kedvezni szerettek volna a szalonnal, így az is szempont volt, hogy a fodrászat Kisvárda könnyen megközelíthető részén legyen, valamint hogy jól érezzék magukat a szalonban az oda érkezők. Ez a vágyuk valóra is vált, ugyanis 3 éve költöztek be egy nagyon szép, modern szalonba. A fodrászat Kisvárda kedvelt helye lett, köszönhető ez a gondoskodásnak is, amit mindig nyújtanak a vendégek számára.

„Fontos volt egy kis plusz vendégeink számára: idény gyümölcsök, cukorkák, csokik a gyerekeknek, kávé, forró csoki, tea, víz grátiszként. Dekoratőrünk is van, aki évszaknak és alkalomnak megfelelően alkotja meg a szalonunk dekorációját. Környezetünk nyugodt, elegáns, egyedi. Jó itt lenni, öröm a munka.” - Bíró Marianna

 

Fodrászszalon Kisvárda, fodrászat Kisvárda, fodrász, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Frizurák személyre szabva

Maricáék szerint a tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílusához. A Fodrászszalonban a munka sosem rutin, nem készítenek azonos frizurákat, a haj megjelenését és színét a személyes igényekhez és tulajdonságokhoz illesztik. Modern vágástechnikák alkalmazásával olyan frizurákat alkotnak, melyek nem másnap reggelig tartanak, hanem könnyen kialakíthatók nap mint nap. A fodrászat Kisvárda számos lakosát tette már elégedetté a csodás új frizurájával.

 „Könnyen hordható, hétköznapi vagy akár extrémebb stílust is készítünk, ami a következő szalonlátogatáskor is tartja a formáját, ez lehet akár 1-2 hónap is. Szeretem a színeket, imádok festeni, bármilyen színt kikeverek, amit a vendégeim megálmodnak.”- Bíró Marianna

 

Egy csodás fodrászat Kisvárda szívében, ahol online időpontot is foglalhatsz. A szalonba itt jelentkezhetsz be te is!

Fodrászszalon
4600 Kisvárda
Csillag Utca 21.
Online bejelentkezés:
(KATTINTS)

 

Fodrászszalon Kisvárda, fodrászat Kisvárda, fodrász, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Kedvenc termékek

 A Fodrászszalon a Schwarzkopf Professional elkötelezett híve, termékeiket alkalmazzák a szalonban, és otthoni használatra is ajánlják őket. 

 „Rendkívűl széles a Schwarzkopf Professional repertoárja, hihetetlen, miket lehet alkotni velük. Amit a szalonban használok termékeket, természetesen továbbítom a vendégeim felé is, egyre többen használják otthoni hajápolásaiknál. Látványos, hogy mennyire jó és tartós frizura készíthető velük, így ajánlanom sem kell, maguktól kérik a vendégek otthoni használatra.”- Bíró Marianna

 

Fodrászszalon Kisvárda, fodrászat Kisvárda, fodrász, Bwnet online időpontfoglaló program

 

ONLINE időpontfoglalás a Fodrászszalonban is!

A Fodrászszalonba is lehetőségük van a vendégeknek online bejelentkezni, ezzel megkönnyítve saját és fodrászuk helyzetét is. Kényelmes és gyors a vendégeknek, Maricáéknak pedig rengeteg időt spóról meg, és ami a legjobb: nincs több elfelejtett időpont a szalonban.

„Sok fiatal vendégem van, ők az első perctől használják és szeretik az online időpontfoglalást. Rengeteg idő megy el az időpont kereséssel, ha 1 napra levetítem, kb 1 órát az időpontok keresgélésére fordítunk. Ez az új lehetőség visszaadja azt az elveszett időt, amit ismét a vendégekkel tölthetünk. A másik jó oldala, hogy a feledékeny, késős vendégek mostmár időben érkeznek, és nem felejtik el az időpontjaikat, mert előző este e-mailt és SMS/-t is kapnak a szolgáltatásról."

 

Fodrászszalon Kisvárda, fodrászat Kisvárda, fodrász, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Egy csodás fodrászat Kisvárda szívében, ahol online időpontot is foglalhatsz. A szalonba itt jelentkezhetsz be te is!
 

Fodrászszalon
4600 Kisvárda
Csillag Utca 21.
Online bejelentkezés:
(KATTINTS)

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!


 

 

 

BWNet Magyarország