Fodrász bemutató: 2018. február. Érkeznek a teljesen természetes és “zöld” hajápolók, hajfestékek

Fodrász bemutató: 2018. február 5-én.

A nap, amikor új időszámítás kezdődik a magyar fodrászvilágban. Ezen a napon elsők között ismerheted meg a csúcskategóriás, vegán Gold Professional Haircare termékeket, ahol a festékrendszer ráadásul 100% vegán! Mindezt egy különleges fodrász bemutató keretében, ahol különböző divat színeket, formákatés és hajvágás technikákat láthatsz a GOLD nemzetközi sztárfodrászai és Viola Dóra tolmácsolásában.

Fodrász bemutató: 2018. február 5-én. <br />
<br />
A nap, amikor új időszámítás kezdődik a magyar fodrászvilágban. Ezen a napon elsők között ismerheted meg a csúcskategóriás, vegán Gold Professional Haircare termékeket, ahol a festékrendszer ráadásul 100% vegán! Mindezt egy különleges fodrász bemutató keretében, ahol különböző divat színeket, formákatés és hajvágás technikákat láthatsz a GOLD nemzetközi sztárfodrászai és Viola Dóra tolmácsolásában.<br />

 

VEGAN WORLD fodrász bemutató nemzetközi márkatulajdonosokkal

Időpont: 2018. február 5. hétfő 10.00-16.00

A Hair Spa Hungary színpadán egyenesen Skandináviából személyesen ismerhetjük meg a GOLD Professional két alapító tagját Victor Moreno-t és Marco Merie-t, akik a magyar fodrászoknak videó meghívóval is készültek.

gold professionnal haircare, fodrászat, fodrász bemutató 2018_bwnet

Kizárólag természetes, "zöld" hatóanyagok a fodrásznak és vendégének

A GOLD Professional egy skandináv DIVATHÁZ, amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok használatával.

 

Victor és Marco sokéves nemzetközi tapasztalatukkal megalkották a GOLD Professional nevezetű VEGAN termékcsaládot, amely egy olyan életérzés, amivel szélesíteni tudjuk szalonunk szolgáltatásait és amit a magyar fodrászok is megismerhetnek egy különleges fodrász bemutató keretében.

gold fodrász bemutató 2018, fodrászat, fodrász, fodrász oktatás, bwnet, online időpontfoglalás, online időpontfoglaló rendszer

Környezetkímélő, vibráló, tápláló és tökéletesen fedi az ősz hajat?

Létezik.

A GOLD egy skandináv DIVATHÁZ, amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál, kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok használatával. Termékeink NEM TARTALMAZNAK parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt.

2,000 modellen történt tesztelése után kijelenthetjük, hogy 100% vegán festékünk hihetetlenül vibráló, tápláló és fedi az őszt. Ammónia, resorcinol, PPD és parabén-mentes.- osztotta meg velünk a magyar forgalmazó, a Hair Spa Hungary.

 

Különleges fodrász bemutató: színek, formák, termékek egy egész napon át

Gyere és ismerj meg egy teljesen új világot. Különböző színeket és formákat, férfi és női hajakat láthatunk az egész napos szemináriumon.

gold professionnal haircare, fodrászat, fodrász bemutató 2018, bwnet, online időpontfoglalás, online időpontfoglaló, beauty world net

A VEGAN World fodrász bemutató helye, időpontja

Oktatás módja: elméleti képzés, bemutató modelleken

Célcsoport: Kezdő és gyakorlattal rendelkező fodrászok

Helyszín: La Vida rendezvény központ, 1095 Budapest IX., Soroksári út 48.

Részvételi díj: 15.000 Forint

Előadó: Victor Moreno & Marco Merie & Viola Dóra


 

Jelentkezem a fodrász bemutatóra (kattints)

 

Szöveg: a Hair Spa Hungary sajtóanyaga alapján Beauty World Net

Képek: Hair Spa Hungary

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország