Feje tetejére állt a fodrászvilág?

 

HIVATALOS KÖZLEMÉNY 

A HAIRCARE PROFESSIONALS KFT. - a Wella Professionals korábbi forgalmazója- névváltásáról és teljes márkaportfólió megújításáról

Ezúton olvashatod hivatalos tájákoztatásunkat a fodrászipar felé. Partnereink személyes értesítését követően szeretnénk a nagyközönséget is tájékoztatni. Most és a jövőben is saját csatornáinkon, - a Glamour Team Facebook oldalán, értékesítési konzultánsainkon keresztül- illetve a www.bwnet.hu-n értesülhetsz az aktuális és hiteles információkról.

 

“Egy márkát a fodrászok és az ő vendégeik tesznek naggyá…megyünk tovább, mi együtt és újra egy legendát alkotunk a magyar fodrászvilágban.”

- így hívott fel a kezdetektől cégünkkel dolgozó fodrász.

 

Egy legendás korszak ért véget és új időszámítás kezdődik

A HairCare Professionals Kft. a személyes partner látogatások mellett ezúton is szeretné tájékoztatni a fodrászait, miszerint a márkatulajdonos,- Coty -döntése alapján a Wella Professionals, Londa Professional, System Professional, Nioxin és Sebastian Professional márkák forgalmazási jogát megszüntette a HairCare Professionals Kft.-vel. Cégünk ezen márkák termékeivel a készlet erejéig tudja a partnereket kiszolgálni.

 

Új név, változatlan csapat

A HairCare Professionals Kft. a továbbiakban Glamour Hair Products Hungary Kft. néven folytatja tevékenységét.

A partnereinket nem hagyjuk magukra egy percre sem. Azonnali megoldást nyújtunk az új márkáink által, így a szalonok működése és a fodrászok mindennapi munkája zökkenőmentesen zajlik.

Működésünk során mindig is a fodrász partnerek voltak az elsődlegesek számunkra, minden mást felülírva. Ez a legfontosabb a jelenben és jövőre nézve is.

 

Hűséges szalonok, megannyi pozitív visszajelzés

A teljes csapatunk: értékesítés, oktatók, marketing, logisztika, és pénzügy mind pozitívan tekintünk a változás irányába. Ahogy partnereink is visszajelzik: a márka mögött álló emberek a legfontosabbak.

A váltás persze sosem könnyű, de mindig új ajtókat nyit. Életünk a fodrászat és az elkövetkezendő egy évben hatalmas dobásokra készülünk. Régen várt és szeretett professzionális márkák lesznek újra elérhetőek a magyar fodrászok számára.

Egy márkát a fodrászok és az ő vendégeik teszik naggyá.

 

Fodrászati világmárkák újratöltve 

A továbbiakban forgalmazott márka palettánkat a magyar fodrász piac igényeihez alkalmazkodva alakítottuk ki úgy, hogy továbbra is biztosítani tudjuk szalonjaink fejlődését.

A márkákat alapos mérlegelést követően választottuk ki fodrászok bevonásával. A korábban általunk forgalmazott kiváló márkákkal magasra tettük a lécet. Új kínálatunkkal fel tudjuk venni a versenyt és még magasabb célokat tűztünk ki.

A belső tartalom változatlan,- a csapat szakmai tudása, a fodrászok szeretete, a buzgó tenni akarás-  csupán a borító változott.

 

Máris itt az első nagy dobás

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, lerántjuk a leplet!

Megújult portfóliónkba többek között az alábbi márkák kerültek fodrászaink nagy örömére:

 

 

A GOLDWELL 2017-től újra Magyarországon!

GOLDWELL: a világmárkák között számon tartott magas minőségű, megbízható márka, mely sok-sok fodrász örömére ismét elérhetővé válik a magyar piacon.

Facebook: ITT.

Információ a termékről, oktatásokról: ITT.

goldwell magyarországon, fodrász márka, fodrászok,fodrászat, fodrászat budapest, bwnet

 

 

Képtalálat a következőre: „GK HAIR LOGO”

GKhair- egyszerű megoldás Amerikából! 

A Global Keratin: egy igazán fodrász centrikus, egyszerűen elsajátítható termékcsalád, mely már számos országban bizonyított. A GKhair a könnyen és gyorsan kezelhető haj szakértője.

Facebook: ITT.

Információ a termékről, oktatásokról: ITT.

gkhair magyarországon, fodrász márka, fodrászok,fodrászat, fodrászat budapest, bwnet

 

 

TIGI a nagy megújuló! 

TIGI: dinamikus, energiával teli márka, figyelemfelkeltő megjelenéssel.

Facebook: ITT.

Információ a termékről, oktatásokról: ITT.

tigi magyarországon, fodrász márka, fodrászok,fodrászat, fodrászat budapest, bwnet

 

Oktatások a szakma által elismert ikonikus fodrászokkal

A megújúlás egyben új lehetőségeket, különleges inspirációs löketet ad!  

Légy ott elsők között a Glamour Team által forgalmazott márkák oktatásain!

GOLDWELL, GKHair, TIGI!

Iratkozz fel és elsők között értesítünk az oktatási időpontokról!

 

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK A FODRÁSZOKTATÁSOKRÓL (kattints)

 

További márkákkal is támogatni kívánjuk a szalonok működését, melyekről a későbbiekben adunk pontos információt. Csapatunk és kollégáink továbbra is állnak a fodrász partnerek rendelkezésére.

 

glamour team logo_bwnet

Glamour Team

Kövess minket a Facebookon is (kattints)!

 

BWNet Magyarország