EuroSkills Budapest 2018 - a szakmák Európa bajnoksága

EuroSkills Budapest 2018. - a szakmák Európa bajnoksága, melyet elsőként rendeznek meg Közép-Kelet-Európában! A hivatalos esemény már elérhető, ahogy az aktuális közleményekkel cikkünket is folyamatosan frissítjük. Drukkoljunk együtt a szépségápolás területét képviselő fiatal tehetségeknek!

EuroSkills Budapest 2018. - a szakmák Európa bajnoksága, melyet elsőként rendeznek meg Közép-Kelet-Európában! A hivatalos esemény már elérhető, ahogy az aktuális  közleményekkel cikkünket is folyamatosan frissítjük. Drukkoljunk együtt a szépségápolás területét képviselő fiatal tehetségeknek!

 

Az Euro Skills Budapest 2018. eseményének hivatalos közleményéből a rendezvény dátuma is kiderül

Érdemes feljegyzeni a naptárba!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018. szeptember 26-28. között, első alkalommal Közép-Kelet Európában vendégül láthatjuk a 6. EuroSkills résztvevőit Budapesten.

Ezen a héten lehetőséget teremtünk új ismeretek elsajátítására és a már megszerzett képességek fejlesztésére, továbbá vendégeink megismerhetik az ország különlegességeit, mint a paprikás ételeket, a termál fürdők pihentető hangulatát és a világhírű magyar fejlesztéseket, mint a Rubik kocka.

Partnereink és szponzoraink támogatásával az EuroSkills Budapest 2018 egyedülálló élményt nyújt a résztvevők számára a verseny során.

Több mint 80.000 látogatót, 500 versenyzőt 500 szakértő kíséretében várunk 39 szakmában szerte Európából. Reméljük, mindannyian élvezni fogják a magyarországi versenyt.

Találkozzunk Budapesten!

 

2018-ban a fiatal szakmunkások Európa-bajnokságának házigazdája: Magyarország lesz!

A korábbi eseményen, Göteborgban két ezüstöt és négy bronzérmet szerzett a tizennégy szakmában versenyző magyar csapat a fiatal szakmunkások Európa-bajnokságán. Korábban erről ITT írtunk.

A magyar csapat az átlagpontszámok alapján az 5. helyen, az éremtáblán a 8. helyen végzett 28 ország között a legutóbbi EuroSkills eseményen Göteborgban.

euroskills 2016

A magyar fodrász delegáció egy része. Balról: Kompos Tamás (tréner), Szőllősi- Vágó Évi (versenyző), Hajas László (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves tagozatának elnöke), Dan Réka (versenyző).

 

Az Euro Skills történetének legnépesebb mezőnyében kíváló eredményt ért el hazánk

A kihirdetett eredményt Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy értékelte, hogy a magyar csapat megállta a helyét, nagyon erős versenyben, az EuroSkills történetének legnépesebb mezőnyében érte el a kiváló, tisztességes eredményt. Rengeteg munkát fektettek be a versenyzők, a felkészítők, a vállalatok.

euroskills2018

2018-ban EuroSkills verseny házigazdája: Magyarország lesz

Mindez jó alapot teremtett a EuroSkills Budapest 2018. verseny megrendezéséhez. Figyelemre méltó, hogy a szépséggel kapcsolatos területen - fodrászat, szépségápolás, virágkötészet - három versenyző is érmet szerzett, a hegesztés területén pedig a fiatal magyar szakmunkás nagyon erős mezőnyben került a dobogóra. Utóbbi azt az üzenetet hordozza, hogy a magyar újraiparosításnak vannak szakmai bázisai- mondta az MKIK elnöke.

Göteborgban a záró eseményen a svéd házigazdák az EuroSkills zászlóval átadták stafétabotot a következő versenyt, a EuroSkills Budapest 2018. eseményét szervező Magyarországnak.

 

EuroSkills Budapest 2018

2018. szeptember 26-28.

Drukkoljunk együtt a fiatal tehetségeknek!

 

Ez is érdekelhet: Jövőálló fodrászatok-modern szalonmenedzsment képzés 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország