2018-11-04 11:03:55

Együtt a sikeres fodrászokért! VIDEÓinterjú Szofrán Zsolttal

Szofrán Zsolt oktató fodrász számára a saját szakmai sikere egyenlő a Schwarzkopf Professional márkával és a fodrászati cégnél zajló munkával, mely változatosságot, megannyi kihívást és felemelő újdonságot tartogatott számára. Szofrán Zsolt videóinterjúban mesél karrierrjéről, a fodrász képzések jelentőségéről és szakmai elismeréseiről.

 

PROFIZMUS, INNOVÁCIÓ ÉS A LEGSZEBB SZŐKE HAJSZÍNEK – a Schwarzkopf Professional ezt jelenti Szofrán Zsolt számára

A Schwarzkopf Professional-ban az oktatók csapatjátékosok és rengeteg alázattal rendelkeznek. A céluk feljeszteni a tanulni vágyó fodrász kollégákat, nem pedig vizsgáztatni őket. Segítik, támogatják és a rendelkezésükre állnak a mindennapokban az oktatásokat megelőzően és azt követően egyaránt.  

Szofrán Zsolt rengeteget inspirálódik, ahogy jön- megy a világban, akár az építészetből, akár a természetből. Vannak árnyalatok, amikre azonnal felfigyel, ezeket beépíti munkájába az aktuális trendekhez és hajszínekhez illően. 

Mi a Schwarzkopf Professional oktató fodrászai rengeteg dolgot megtanultunk arról, hogy hogyan működjünk együtt, hogyan fejlesszük egymást és érjünk el nagyon nagy dolgokat KÖZÖSEN. Mi együtt, az oktatásokon és a fodrászokkal való különleges kapcsolatunkon keresztül helyezzük el a Schwarzkopf Professional-t a magyar, illetve a nemzetközi piacon oda, ahova ez a márka valójában való. - árulja el Szofrán Zsolt.

 

Szofrán Zsolt, Schwarzkopf Professional, Schwarzkopf Professional fodrászok, Schwarzkopf Professional oktatók, Schwarzkopf Professional szőkítés, Online időpont foglaló program_BWNET

 

Fodrász képzés: a sikeres fodrász számára nélkülözhetetlen program

Megfelelő alap és szakmai fejlődés egy helyen a Schwarzkopf Professional fodrász képzésein. Jó alapokra lehet ráépíteni azokat az aktuális trendnek megfelelő újdonságokat, innovációkat, új szolgáltatásokat, melyeket a fodrász könnyen és gyorsan tud használni a szalonmunka során. A sikerhez vezető út rengeteg tanulással, kihívással és munkával jár! Hatalmas tanulási vágy, nyitottság, akaraterő és kitartás szükséges a sikerhez!

 

"A filozófiám az oktatásban a szorgalom! Azt gondolom, hogy szorgalmasnak kell lenni ahhoz, hogy valaki sikereket érjen el az életében."- mondta Szofrán Zsolt.

 

Nemzetközi karrier a Schwarzkopf Professional márkán keresztül

Egy támogató cégnél, mint a Schwarzkopf Professional, aki nagyot mer álmodni, kitartó és nyitott a lehetőségekre a szakmai kihívások sora végtelen. Szofrán Zsolt élt ezekkel a lehetőségekkel, mára a regionális csapat részeként is dolgozik, Közép- Kelet Európa, illetve Oroszország régiója tartozik ide, ahol ő maga is tevékenykedik, ezzel tovább emelve a márka és a magyar fodrász szakma hírnevét. Rengeteg fejlődés és tapasztalás, amit kap az utak során, ezt pedig nem mindennapi oktatásaiba építi bele. Azt gondoljuk, hogy Szofrán Zsolt szakmai pályafutása példa értékű lehet minden fodrász számára!

 

Szofrán Zsolt, Schwarzkopf Professional, Schwarzkopf Professional fodrászok, Schwarzkopf Professional oktatók, Schwarzkopf Professional szőkítés, Online időpont foglaló program_BWNET

 

A siker útján a Schwarzkopf Professional fodrászati márkával

Szofrán Zsolt közel másfél éve részt vesz termék- fejlesztésekben is és meghívást kap olyan megbeszlésekre Németországban, ahol a fodrász szalonok számára  készülő termékeket álmodják meg együtt és a közös ötleteket gyúrják össze az új innovációkban. Együtt dolgozott ki új festékeket 7 colorist, megalkották, hogy mit tudjon a festék, hogyan működjön és legyen jó ez a fodrászoknak. A Schwarzkopf Professionalhoz való csatlakozása óta érzi igazán a siker ízét és még rengeteg lehetőség vár itt rá. 

 

Az abszolút pozitív visszajelzések a fodrászoktól adnak energiát és erőt, ezért is érzem azt, hogy a siker a mindennapokban benne van. - Szofrán Zsolt. 

 

Hogyan inspirálja Szofrán Zsoltot a Schwarzkopf Professional? Mi mindent köszönhet a fodrászati márkának? 

 

Mindezt megtudhatod az alábbi videóból: 

 

 

Kövess minket a Facebook is!