Debrecen jótákonyságból jelesre vizsgázott- Hedge Hair Jótékonysági Gála

A Hedge Hair és a Csokonai Színház szervezésében 2019-ben immár második alkalommal került megrendezésre a Hedge Hair Jótékonysági Gálaest a Leukémiás és Sérült Gyermekekért.

A Hedge Hair Fodrászat több éve elkötelezett szándéka Debrecen városában az összetartás erősítése és a jótékony célú adományozás, ezért tulajdonosa- Kompos Tamás ezen nemes szándék kiteljesítése gyanánt álmodta meg az eseményt.

A Hedge Hair és a Csokonai Színház szervezésében 2019-ben immár második alkalommal került megrendezésre a Hedge Hair Jótékonysági Gálaest a Leukémiás és Sérült Gyermekekért. <br />
<br />
A Hedge Hair Fodrászat több éve elkötelezett szándéka Debrecen városában az összetartás erősítése és a jótékony célú adományozás, ezért tulajdonosa- Kompos Tamás ezen nemes szándék kiteljesítése gyanánt álmodta meg az eseményt.<br />

 

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

Művészet és jótékonyság

Az est során a beteg gyermekek segítése érdekében a professzionális fodrászszakma show-elemekkel kombinált bemutatóit láthattuk, kreatív, művészi hajkompozíciókkal, táncos formációkkal, modern és klasszikus elemekkel fűszerezve.

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

A támogatott szervezetek

A rendezvény teljes bevétele a Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére kerültek felajánlásra!

Hogyan segíthettünk?

Már a belépőjegyek megváltásával hozzájárultak a nézők ahhoz, hogy a beteg gyermekek és családjaik egy jobb élet útjára lépjenek! Ez még nem minden! A Hedge Hair Jótékonysági Gálát színesítette az eseményen zajló tombola sorsolás, mely a jegyek megvásárlását követően összegyűlt összeg által, tovább gazdagította az adományt a Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére.

Ízelítő a felajánlásra került nyeremények közül 

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

Dr. Zimány Linda a gyermekek igaz segítője

A Hedge Hair Jótékonysági Gálaest díszvendége volt Dr. ZIMÁNY LINDA, a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület jószolgálati nagykövete, aki a tombola sorsolásban is segédkezett.

Linda elmondta, hogy a jótékonyság témaköre igen nehéz az ismert emberek számára. Sajnos a mai világban, ha valaki ismert és segít azt könnyen éri a vád, hogy csak a felhajtás kedvéért teszi...ha nem segít, akkor pedig azért szólják meg az emberek. Ő maga a reflektorfényben is kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten adakozzék, ám megteszi mindezt civilként is. Végtelenül őszinte gondolatokat hallhattunk Lindától, aki teljes odaadással támogatta a rendezvény elő- és utókommunikációját egyaránt.

A nagybetűs HŐSÖK

Kik voltak a gála igazi főszereplői?  Kik azok, akikért félezren egybegyűltünk? Akikért több százan dolgoztak a színfalak mögött 50 napig a Hedge Hair és Csokonai Színház felkérésére?

Az este főszereplői és a nagybetűs élet legnagyobb hősei: a gyermekek. Azok a gyermekek és az ő családjaik, akiknek szükségük van támogatásra rehabilitációhoz, külföldi műtéthez, vagy épp a mindennapi életben maradáshoz. A Hedge Hair Jótékonysági Gála teljes bevétele a Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére került felajánlásra!

Hedge Hair Jótékonysági Gála Program

Többek között helyi és országos tehetségek, zenészek, színművészek, sminkesek, fodrászok és stylistok, valamint meglepetés fellépők- úgymint Oláh Gergő- alkották a Jótékonysági Gálaesten a repertoárt, akik igen színes showműsor keretében kápráztatták el az esemény résztvevőit a beteg gyeremekek karitatív segítése érdekében.

Szerepet kapott társadalmi szerepvállalás, művészet, finom hangulatok és művészi életérzés a divat világán keresztül. 

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

A Hedge Hair fodrászainak mondanivalója

EQUALITY, azaz EGYENLŐSÉG. Köztudott, hogy a múltban és a jelenben is jelentkeznek olyan problémák ahol embertársainkkal szemben inkorrektül lép fel a társadalom. Ezzel az előadassal szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy minden ember egyenrangú. A frizurák megalkotása a rasszizmus elleni mozgalom volt a színpadon. 

Legyen szó bőrszínről, nemi identitásról vagy csupán esztétikai gondokkal küzdködő emberekről. A Hedge Hair mondanivalója a következő: a stílus megváltoztatja az embert és szabaddá teszi. Ez mindenkinek alanyi jogon jár. 

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

A Csokonai Színház művészeinek produkciói

Oszkár és Rózsa mami részletek Rózsa László előadásában

Pál Apostol első levele

Levél a férjem kolléganőjéhez. (Mészáros- Daragó)

Önzetlenség. (Mészáros- Daragó)

Pál utcai fiúk (részlet)- (Kádár Szabolcs)

Asszony összetör

Jajj cica

Húzzad csak

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

KISS MÁRK bemutató

Az ORSZÁGSZERTE MÁR JÓL ISMERT KISS MÁRK KOLLABORÁCIÓJÁT TEKINTHETTÜK MEG. Márk a kereskedelmi csatornák elsőszámú styist-jai közé tartozik. Egyedi ruhakölteményei magukért beszélnek. A divat világában fontos, hogy mindig balanszban legyen a frizura és a ruha, így volt itt és most is a Csokonai Színház színpadán a Hedge Hair és KISS MÁRK jóvoltából! 

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

Inside out-kifordítva a Hedge Hair tolmácsolásában

A fodrászok a művészet és a szakmájuk közti egyensúlyt,átmenetet kívánták bemutatni. A színpadon  egyrészt hatásfokozással mutatkozott meg az, hogy inspirációkat hogyan építik bele az előadásaikba. Ma már a fodrászat nem csak egy szakma, hanem annál jóval több, “alkossunk olyat amivel igazán kitünhetünk”- vallják a Hedge srácok. Sosem a divatot követik, hanem egyediségükkel mutatnak irányt a felnövő generációnak.

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnetCSERNOBIL a Hedge Hair-től

Produkciójukkal tükröt tartottak az emberiségnek. Ami anno bekövetkezett,  ha igy haladunk most is be fog.  Négyzetre emelték a kortárs technikai lépéseket(fonatok, eltúlzott textúrák által) és a mai modern, alternatív elemeket is fókuszba helyezték. Elmozdultunk együtt a valóságtól, hisz a határokat néha túl kell lépni.

hedge hair jótákonysági gála_2019_bwnet

Elképesztő mértékű adomány

Felejthetetlen produkciók! Páratlan előadások! Teltház! Mindez a JÓTÉKONYSÁG JEGYÉBEN! KÖSZÖNJÜK Csokonai Színház! Köszönjük Hedge Hair! Köszönjük Debrecen!

 

Több, mint 9.205.000 Ft gyűlt össze az eseményen, az adományok pedig azóta is folyamatosan érkeznek a szervezetekhez!

Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.

 

Stáblitsa és együttműködő partnerek:

Plus Film Krizsai Adrian

Plusz Media csapta Nagy Dávid vezetesevel

Divino hatalmas munkaja Sipos Bence vezetese

Galgoczy Vanda Make Up sminkes es csapta

KISS MÁRK- stylist

Fotó: Csukiphoto

 

HEDGE HAIR TEAM

Hedge Hair Kreatív Team

Heidelsperger Ricsi

Molnár Tamas

Sándor Norbi

Olszewstki Tamas

Marozsán Dávid

Erdei Zsanett

Szabó Orsi 

Kelemen Nikolett

 

Hedge Hair TOP TEAM

Nagy Zsolt

Tarsoly Károly

Varga Lajos

Kiss Enikő

Gyügyei Dóra

Sándor Richard

Pallai Martina

Kaszás Krisztián 

Balogh Tamás 

Beke Balázs 

Zsuga Gabriella

 

Az esemény megálmodói:

Kompos Tamás a Hedge Hair szalonok tulajdonosa és Gemza Péter színházigazgató úr

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

 

 

BWNet Magyarország