Dániában nyitott szalonokat a sikeres magyar fodrászdinasztia

Mit tegyen a fodrász, ha külföldön nyit szalont?
Hogyan építse ki a vendégkört?
Ráadásul, ha a nyelvet sem ismeri annyira?

A BWNET szépészeti közössége és online időpontfoglaló rendszere külföldön is hidat épít a vendég és a szalon között! Szél Sándor magyarországi szalonjai után Dániában nyitott két fodrászatot és vezette be a a BWNET rendszerét. Ismerd meg a magyar fodrász és családja életét Dániában!

Mit tegyen a fodrász, ha külföldön nyit szalont?<br />
Hogyan építse ki a vendégkört?<br />
Ráadásul, ha a nyelvet sem ismeri annyira?<br />
<br />
A BWNET szépészeti közössége és online időpontfoglaló rendszere külföldön is hidat épít a vendég és a szalon között! Szél Sándor magyarországi szalonjai után Dániában nyitott két fodrászatot és vezette be a a BWNET rendszerét. Ismerd meg a magyar fodrász és családja életét Dániában!<br />

 

Szél Sándor magyarországi fodrász sikerei

Szél Sándor egész Európát bejárta versenyek miatt, melyek szép számmal gyarapították az rangos elismerések számát.

Sándor mesterfodrászként arra a legbüszkébb, hogy több, mint 270 tanuló végzett nála, akik közül 80-85% a fodrász szakmában is maradt, legtöbbjük később magyar bajnok fodrász lett.

 

"Célom a tökéletesség felé való törekvés, amit remélem soha nem fogok elérni, mert csak így van értelme reggel felébredni." - mondja Szél Sándor, fodrász.

 

Online időpontfoglalás szépségszalonokba, bwnet, beauty world net, figaro szépségaszalon, fuente, fodrász debrecen, fodrászat debrecen, fodrász hajdúszoboszló, fodrászat hajdúszoboszló, online időpontfoglalás, online bejelentkezés,Szél Sándor debreceni fodrászszalonja
 

Fodrászdinasztia Dániában

Sándor egész családja fodrász, ez lehetővé tette, hogy a vezetésükkel Magyarországon Debrecenben és Hajdúszoboszlón egyszerre üzemeltessenek szalonokat.

 

A mesterfodrász Dániában alapítotott két fodrászatot Vejle és Fredericia városaiban, melyek sikeresen működnek. A fodrász hiszi, hogy a jövő a természetes hajápolásé, ezért minden szalonjában kizárólag a FUENTE vegyszermentes natúr hajápolási termékeit használja és forgalmazza. 

 

Új kihívások a fodrász életében

A nejével elsősorban unokájuk születése miatt költöztek Dániába, de hajtotta a mesterfodrászt az újonság keresése is.

"Nagyjából mindent elértem fodrászként otthon, amit el lehetett, kellett egy kis bizsergés és új kihívás az életembe." - meséli Sándor, fodrász.

 

Online időpontfoglalás szépségszalonokba, bwnet, beauty world net, figaro szépségaszalon, fuente, fodrász debrecen, fodrászat debrecen, fodrász hajdúszoboszló, fodrászat hajdúszoboszló, online időpontfoglalás, online bejelentkezés,A második dániai, Fredericia városában lévő fodrászat megnyitója 

 

A dán vendégkör meghódítása

" Magyarországon viszonylag korán lettem sikeres a fodrász szakmában, így a vendégek is megismertek, a szalonok mindig telve voltak otthon. Dániában keményebben meg kell küzdeni a vendégekért, de kifejezetten élvezem az új sikereket." - árulja el a fodrász.

 

Dániára jellemző, hogy sokféle náció olvasztótégelye, a világ minden részéről megfordulnak itt emberek. Alapvetően nagyon barátságosak és közvetlenek a dánok, ami megkönnyíti a fodrász dolgát.

 

Korlátok 2017-ben? Elképzelhetetlen!

"A helyi nyelv ismeretének hiányában egy kis segítségre volt szükségem, kézenfekvőnek tűnt az online időpontfoglalás bevezetése. Rátaláltam a BWNET-re, melyet sok ismert magyar fodrász használ. Biztatásukra én is a BWNET rendszere mellett döntöttem. Mivel az időpontfoglalás dán nyelven van, teljesen eltűnteti a korábbi nyelvi korlátokat." - mondja a fodrász.

 

Online időpontfoglalás szépségszalonokba, bwnet, beauty world net, figaro szépségaszalon, fuente, fodrász debrecen, fodrászat debrecen, fodrász hajdúszoboszló, fodrászat hajdúszoboszló, online időpontfoglalás, online bejelentkezés,Sándor dán vendégének készített ombre festést, az elégedett mosoly mindent elárul

 

A szakértelem és kedvesség meggyőzi a dán vendégeket

"Nemrégiben megjelent egy kifejezetten kedves és elismerő dán cikk, melyben az áll "A magyar Figaro az olló segítségével beszél".  Ez így is van, igyekszem megtanulni a nyelvet, de addig a munkáim beszélnek helyettem." - meséli a Dániában elő fodrász.

 

Ha Fredericia városában jársz, akkor jelentkezz be a Figaro fodrászatba ITT!

 

Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is!

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország