Az ország első számú borbélya 2018-ban: Bódi József

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen 2018-ban immár második alkalommal csaptak össze az ország legjobb borbély és hajtetováló szakemberei. A pénzdíjas versenyt Baber Hajvágás és Styling kategóriában Bódi József nyerte.

Tudd meg József hogyan élte meg a siker pillanatait. A versenyző azt is elárulta, hogy miért kiemelkedő számára a Barber Battle Budapest fodrászverseny és mire szánja a 500.000 Ft-os fődíjat.

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen 2018-ban immár második alkalommal csaptak össze az ország legjobb borbély és hajtetováló szakemberei. A pénzdíjas versenyt Baber Hajvágás és Styling kategóriában Bódi József nyerte. <br />
<br />
Tudd meg József hogyan élte meg a siker pillanatait. A versenyző azt is elárulta, hogy miért kiemelkedő számára a Barber Battle Budapest fodrászverseny és mire szánja a 500.000 Ft-os fődíjat.

 

A Barber Battle Budapest fodrászverseny célja

A Barber Battle Budapest fodrászversenyt második alkalommal hívta létre a New School Barber Team és a Beauty World Net. Már biztos: a hatalmas érdeklődésre való tekintettel találkozunk 2019-ben is. 


A tét ismét nem volt kevesebb, mint 1.000.000. Ft és a dicsőség. Nekünk szervezőknek célkitűzésünk, hogy a tehetséget pénzre, inspirácira váltsuk. 

 

A legpengébb fodrászok összecsapása: Barber Battle Budapest

A versenyzők 2 kategóriában indulhattak: Barber Hajvágás és Styling, valamit Hajtetoválás és Styling. Az indulóknak az volt a feladatuk, hogy a beküldött fotópályázatukat a Symbol színpadán ugyanazon a modellen újra megalkossák a 6 tagú szakmai zsűri és az 1000 szakmai látogató előtt. A szamai zsűri olyan neves fodrászokból állt, mint: Ternyák Kata, Nagy Mariann, Veress- Győri Sándor, Kompos Tamás, Marosfalvi László és Hajas László.

bódi józsef, bwnet

 

A Barber Battle Budapest fodrászverseny győztese Barber Hajvágás és Styling kategóriában: Bódi József

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen kategóriájának győztese Bódi József, aki hazavihette a 500.00 Ft fődíjat és megtapasztalhatta a dicsőség ízét.

 

Felkészülés a Barber Battle Budapest fodrászverseny összecsapására

"Az édesanyám es a barátnőm hite volt az, amiért elindultam a versenyen és a kollégám Attila adott magabiztosságot a verseny előtt."

 

A borbély, aki a fődíjat az Édesanyjának szánja

"Az összeget egy az egyben édesanyámnak adom, hiszen nem lehet elégszer megköszönni, hogy támogatott a karrierem útján, melyet a mai napig köszönhetek neki."

 

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen szerzett élmények

"Hihetetlen családias környezetben találtam magam, nem hittem volna, hogy ennyire formális és laza lesz ez az esemény. Csak pozitív tapasztalataim voltak."

 

Miért buzdítod kollegáid a versenyen való indulásra?

"A szakma szeretete már éppen elég ahhoz, hogy valaki induljon erre a versenyre. Már csupán ezért is megérte jelentkezni, így a többi kollégának is ajánlom jövőre, hogy induljon, hiszen ez inkább egy élmeny, mint verseny számomra."

 

Az egykori főnökével osztozik a dicsőségen József

"Hihetetlen élmény volt a volt főnökömmel és nagyon jó barátommal egyben a dicsőséget élvezni, ahogyan régen is jó páros voltunk az Oktogonon, most is azok voltunk a színpadon."

bódi józsef, bwnet

 

Barber Battle Budapest 2019-ben is!

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy biztos: a CSATA 2019-BEN IS FOLYTATÓDIK. Tudj meg többet, ide kattintva.

 

Facebook album ITT

Még több kép az eseményről ITT

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország