2019-09-17 10:51:29

BLONDME Clay Lightener: Egyedülálló innováció a szabadkezes hajfestés világában a Schwarzkopf Professional-tól

A természetes hatású finom szerkezetű szőke haj számára a színezőknek optimális hajminőséget és látványos színhatást kell biztosítaniuk. A BLONDME hajfesték első agyag alapú prémium szőkítője mindkettőt garantálja.

 

Mivel több a BLONDME hajfesték, mint más hajfestékek?

Az agyag jótékony hatása évszázadok óta ismert és gyakorta használt a kozmetikában és a fodrászatban egyaránt. Az agyag alapú prémium szőkítő soft-to-solid képességének köszönhetően egy szilárd kérget képez a haj külső rétegén, ezáltal lehetővé téve a hajszálakon belüli nedvesség megtartását, a szőkítő hatás kifejtése alatt. Ez a védelem segít, hogy a hajszálak túléljék a szőkítés folyamatát, és biztosítja, hogy a haj megőrizze erejét és rugalmasságát.

Integrált kötéserősítő technológiája biztosítja a fokozott precizitást és a gyönyörű szőke hajat.

A BLONDME Clay Lightener hajfesték használata teljesen zökkenőmentes: a szabadkézi technika egyszerű, gyors és hatékony használatával alkothatod meg az egészséges, modern és természetes hatású szőke hajat. 

 

BLONDME hajfesték, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A tökéletes szőke szín többé nem csak álom!

A kívánt szőke hajszín elérése eddig csak álom volt sötétebb tincseiden? A BLONDME hajfestékkel többé már nem! Schwarzkopf Professional BLONDME Clay Lightener akár 7 színmélységig is világosít hajadon a tökéletes szín elérése érdekében, mindezt a haj roncsolása nélkül. 

 

BLONDME hajfesték, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Szenzációs árnyalatok

Nincs a szőkének olyan árnyalata, amit a BLONDME hajfestékkel ne lehetne elérni. A legtisztább platinaszőke színre vágysz, amit mindig is szerettél volna? Sötét hajból szeretnél lehetőleg roncsolódás nélkül erőteljes szőkét? Netán egy kis pasztell színt is belecsempésznél? A szőke egy meleg árnyalatára vágynál? Vagy inkább egy hidegre? A BLONDME hajfestékekkel ez mind megoldható! 

 

BLONDME hajfesték, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Mire számíts a BLONDME hajfesték használata során?

A szőkítőpor egyedi, levegő hatására szilárduló formulája lehetővé teszi, hogy gyorsabb és hatékonyabb legyen a festék felvitele. Elfelejtheted a hajtöredezést is!

Szőkítés során sokan félnek attól, hogy nagy mértékben fog roncsolódni a hajuk, a BLONDME hajfesték kötéserősítő technikája azonban minimalizálja ennek az esélyét. A termék maximálisan fejti ki szőkítő hatását, miközben egy külső védőréteget képez, ami védi a hajat a töredezéstől. 

 

BLONDME hajfesték, Bwnet online időpontfoglaló program

 

EZ IS ÉRDEKELHET: Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak - Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10 (kattints)

 

 

Kövess minket a Facebook is!