Biztonságos bőrmegújítás + AJÁNDÉK krém a 13. kerületi kozmetikában

Bella Tímea kozmetikus, aki már több, mint tíz éve foglalkozik ezzel a gyönyörű szakmával és még mindig töretlen a lelkesedése.

Bella Tímea kozmetikus, aki már több, mint tíz éve foglalkozik ezzel a gyönyörű szakmával és még mindig töretlen a lelkesedése.<br />
<br />

"Eszement módon zúdítják ránk az újdonságokat a mechanikus és gépi módszereket, az innovatív anyagokat, a divatot és stílusunkat meghatározó plusz kiegészítőket és én igyekszem mindebben megmártózni, hogy vendégeimnek átadhassam azt, ami nekik kell. Nagyon fontos számomra a pozitív kisugárzás, ami csak akkor jöhet létre, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. EGYségben van az erő- és ez tényleg így is van! Ha kívül-belül harmóniában vagyunk önmagunkkal, akkor jön az igazi tomboló pozitív bomba. Ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben! Fontosnak tartom, hogy mivel etetjük magunkat és a bőrünket, ugyanis nagyon nagy hatással van egyik a másikra. Dolgozom egy klinikán, ahol szépészeti beavatkozásokat végzünk, így rálátásom nyílt a kozmetikán túli, drasztikusabb fiatalító eljárásokra is."

Kimondottan ’minden mentes’ termékeket használok, amik persze nem mentesek a high-tech hatóanyagoktól, de minden károstól igen.

marina 13. kerület kozmetika

 

           BőrBarát hámlaszátó kezelés + BELICO éjszakai hámlasztó krém a Te igényeidre szabva!

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATBAN, október 8-án (szombaton):

BőrBarát hámlasztás+ AJÁNDÉK Belico éjszakai hámlasztó krém 17.800 Ft HELYETT 9.400 Ft

Egy kényeztető, bőrmegújító kezelés, a TE igényeidre szabva.

bella-timea-kozmetikus

Bella Tímea

Marina Beauty Studio
Budapest, XIII. kerület
Danubius utca 4.

ONLINE BEJELENETKEZÉS

BWNet Magyarország