Beauty World Magazin 2018 - tavasz-nyár lapszám

Te is izgatottan vártad már a finom illatokban, üde színekben pompázó tavaszt? Ilyenkor előkerülnek a lengébb ruhadarabok, egyre többet engedünk láttatni magunkból, szívesen töltünk időt közkedvelt teraszos helyeken, vagy épp mozdulunk ki a város nyüzsgéséből. Ugyanakkor kívül és belül megújulásra vágyunk. A tavaszi és nyári szezon újdonságait gyűjtöttük egy csokorba a fodrászat, borbély szakma, kozmetika, esztétika, kéz- és lábápolás világából.

Inspirálódj velünk, a Beauty World Magazin második kiadása már elérhető a szépségszalonokban szakemberek és vendégeik számára is!

Te is izgatottan vártad már a finom illatokban, üde színekben pompázó tavaszt? Ilyenkor előkerülnek a lengébb ruhadarabok, egyre többet engedünk láttatni magunkból, szívesen töltünk időt közkedvelt teraszos helyeken, vagy épp mozdulunk ki a város nyüzsgéséből. Ugyanakkor kívül és belül megújulásra vágyunk. A tavaszi és nyári szezon újdonságait gyűjtöttük egy csokorba a fodrászat, borbély szakma, kozmetika, esztétika, kéz- és lábápolás világából. <br />
<br />
Inspirálódj velünk, a Beauty World Magazin második kiadása már elérhető a szépségszalonokban szakemberek és vendégeik számára is!<br />

 

Beauty World Magazin- a www.bwnet.hu szépségápolási magazinja

A Beauty World Magazin a www.bwnet.hu szépségipari portál nyomtatott magazinja, mely arra hivatott, hogy közelebb hozza egymáshoz a professzionális márkákat, a szépségszakma jeles képviselőit és a vendégeket.

 

Ismerkedj meg a szépségápolás újdonságaival, meríts ihletet a legújabb trendekből, tekints be velünk az oktatások, versenyek világába.

 

Kérd a díjmentes Beauty World Magazint szalonodba!

Iratkozz fel online, hogy Te is a kezedben tarthasd a legújabb példányt, mert mi veled együtt a professzionális szépségápolásban hiszünk. Lapozd fel, majd helyezd ki vendégeid számára is a Beauty World Magazin kiadványát!

 

MEGRENDELEM A DÍJMENTES MAGAZINT A SZALONOMBA

BUDAPEST (KATTINTS)

(már csak Budapestre tudunk küldeni)

 

Beauty World Magazin tartalmából

Tippek, hasznos információk Neked és vendégeidnek

 

A Beauty World Magazin hasábjain bemutatásra kerülnek a tavasz/nyári köröm trendek
A tavasz beköszöntével a meleg, pasztell, vidám színek kerültek középpontba. Kivétel nélkül mindenki a rózsaszínes, lilás, kékes, sárgás színeket szeretné a körmein viselni, ehhez hatalmas segítséget nyújt a CND legújabb tavaszi kollekciója, a Chic Shock.

Hogy mi a 2018-as tavasz/nyári köröm trend legkedveltebb motívuma és mi lett az év színe, arról a Beauty World Magazinban számolunk be!

 

cnd, cnd nail lounge, bwnet, beauty world net, köröm trend, köröm trend 2018, online időpontfoglalás, chic shock, nail art

 

Ismerd meg Te is a Koleston Perfect Innosense hipoallergén hajfestékeit

Van, az  a szín, ami egy életre szól. A mai modern, cosmopolita, nő számára alapvető elvárás, hogy fodrásza szakértő legyen természetes, vegyszermentes termékeknek és különböző hajszín alternatívákat ajánljon, mely alkalmazkodik az ő tudatos életmódjához.

 

A Koleston Perfect Innosense prémium színmegváltoztató szolgáltatásai 100% őszhajfedést és akár 3 árnyalat felvilágosítását biztosítják. További hasznos információk a Wella Professionals szalonokban elérhető szolgáltatásról a magazinban.

 

wella, wlla professionals, koleston perfect innosense, bwnet, beauty world net, fodrászat, fodrászat oktatás, magazin, beauty world magazin, ghd- Hajformázás komprumisszumok nékül

Ha szeretnéd megtudni mit nyújt számodra a világszerte fodrászok, sztárok és szépség bloggerek hőn szeretett márkája, miért választották az Egyesült Királyság kedvenc hajformázóinak a  ghd termékeit, és mi a legegészségesebb, legoptimálisabb hőmérséklet a hajformázás során, akkor a válaszokat megtalálod a magazin 13. oldalán.

 

ghd, good hair day every day, bwnet, beauty world net,  online időpontfoglalás, beauty world magazin, magazin, szépségipar, szépségápolás

 

MEGRENDELEM A DÍJMENTES MAGAZINT A SZALONOMBA

BUDAPEST (KATTINTS)

(már csak Budapestre tudunk küldeni)

 

Tippekkel, hasznos tanácsokkal is találkozhatsz a magazinban

Ötletek a tökéletes borbély szolgáltatással kapcsolatban

#1 Gyakorlásból sosem elég

A férfi hajvágás alapja a hajvágógép rutinos használata és a tökéletes csuklómozdulatok sora. Gyakorlat teszi a mestert!

 

#2 A higiénia mindenek előtt

A gép fertőtlenítése és karbantartása napi szinten kiemelt fontosságú. Az eszközök meghálálják a szakszerű ápolást.

 

Ha Te is ki szeretnéd hozni a maximumot magadból, akkor a többi tippet keresd magazinunk 33. oldalán!

 

Öregedésgátlás, azaz anti aging…, de mikor kezdjük?
Természetesen már a húszas éveink elején!

Felháborító ez a javaslat?
Nem a tanács a szokatlan, hanem tévhitekkel teli az anti-agingről alkotott képünk. Az öregedő bőr valójában egy hiánytünetes állapot, aminek megjelenése 20 százalékban genetikai okokra vezethető vissza, 80 százalékáért pedig mi magunk vagyunk felelősek.

Fazekas Zsuzsával, a Mesotica és a Belico termékek kizárlólagos magyarországi forgalmazójával készített teljes interjút megtalálod a Beauty World Magazin 34. oldalán.

 

mesotica, belico, bwnet, beauty world net, bwnet, online időpontofglalás, beauty world magazin, kozmetika, magazin,

 

MEGRENDELEM A DÍJMENTES MAGAZINT A SZALONOMBA

BUDAPEST (KATTINTS)

(már csak Budapestre tudunk küldeni)

 

Fejleszd tehetséged és/vagy üzleted, keress többet, légy sikeresebb a munkádban!

Üzleti Workshop körmösök számára

A Beauty World Net és a CND NAIL LOUNGE 2018-ban közös workshopot indít körmösök számára. Fókuszban a sikeresebb munkavégzés, a jobb időkihasználás és a nagyobb bevételszerzés.


Kérdések, amelyekre választ kapsz a Beauty World magazin 2018 tavasz /nyári számában:
Hogyan szerezzek nagyobb bevételt?
Hogyan emelhetem a szolgáltatások színvonalát és ezzel az árát?
Hogyan nyerhetek több szabadidőt?
Hogyan tegyem elkötelezetté a vendégeimet és hogyan tarthatom meg őket?

 

A Beauty World Net és New School Barber Team Bemutatja: New School Barber Roadshow


Többet szeretnél adni a férfi vendégeidnek?
Megismernéd a modern férfi hajvágás titkait?
Bővítenéd tudásod a modern üzletvezetés területén?

Nemzetközi tudásanyag vendégeidre szabva ​
​Marosfalvi László, Miller Atee és Pulya Misi Amszterdam egyik legnívósabb barber tudásanyagát hozza el és mutatja be a magyar fodrászoknak. Az eseményeken egy-egy helyi tehetséges fodrász/szalon lép színpadra az est házigazdái mellett.

Modern fodrászati tudás, modern üzleti alapokon: ez a New School Barber.

Informálódj a New School Barber Roadshow hozzád helyben és időben legközelebbi időpontjáról itt!

 

Ismerkedj meg a Barber Battle Budapest 2018 - Magyarország legnagyobb pénzdíjazású fodrászversenyével

A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber- fodrász és hajtetováló szakembereit.

A tét nem kevesebb, mint 1.000.000 Ft és a dicsőség!

A szervezők célja, hogy tehetséged pénzre, inspirációra váltsák. A versenyzés új célokat nyit és felmérheted tudásodat, őszintén, tiszta körülmények között egy szuper zsűri előtt.

 

barber battle budapest 2018, bwnet, beauty world net, fodrász oktatás, fodrász verseny, online időpontfoglalás, magazin, beauty world magazin, tavasz,

 

Ha úgy gondolod Te is megismerkednél a szépségápolás újdonságaival, ihletet merítenél a legújabb trendekből, betekintenél velünk az oktatások, versenyek világába, akkor már csak pár kattintásra vagy a saját Beauty World Magazinod kézbevételétől.

 

MEGRENDELEM A DÍJMENTES MAGAZINT A SZALONOMBA

BUDAPEST (KATTINTS)

(már csak Budapestre tudunk küldeni)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

BWNet Magyarország