ÁLLÁSAJÁNLAT Szépségszalonban- Budapesten a BAH csomópontnál

Lehetsz pályakezdő, vagy gyakorlott szakember- itt a személyiséged és a munkád szeretete számít a precízséged és odaadásod mellett. Forgalmas, profi kezeben lévő budai szépségszalon keresi kollégáit.

Alkalmazotti, vagy vállalkozói rendszerben a BAH csomópontnál, remek feltételekkel várják jelentkezésed, ha váltanál, vagy épp belendítenéd karriered! Akik jelentkezését örömmel fogadják: FODRÁSZ/KÖRMÖS!
Mutatjuk a részleteket!

Lehetsz pályakezdő, vagy gyakorlott szakember- itt a személyiséged és a munkád szeretete számít a precízséged és odaadásod mellett. Forgalmas, profi kezeben lévő budai szépségszalon keresi kollégáit.<br />
<br />
Alkalmazotti, vagy vállalkozói rendszerben a BAH csomópontnál, remek feltételekkel várják jelentkezésed, ha váltanál, vagy épp belendítenéd karriered!  Akik jelentkezését örömmel fogadják: FODRÁSZ/KÖRMÖS!<br />
Mutatjuk a részleteket!

 

FODRÁSZ, esetleg KÖRMÖS vagy?

Akár pályakezdő, akár gyakorlott szaktekintély vagy és keresel új lehetőséget, megbízható feltételekkel- érdemes jelentkezned!

 

Előnyök, melyeket biztosít a szalon

glamour buda szépségszalon állás_bwnet

Minőségi munkafeltételeket kínál a szépségszalon

 

Te vagy az ideális kolléga, ha

 

Légy igényes önmagadra és környezetedre, szeress csapatban dolgozni!

 

Előnyt jelent

Egy, vagy több új technika ismerete a gyakorlatban.(pl kozmetikusnál műszempilla készítés, gépi kezelések ismerete stb.)

 

Ha szeretsz csapatban, professzionális anyagokkal dolgozni és munkád során folyamatos képzéseken részt venni, várják jelentkezésedet!

 

Jelentkezz és a vezetőség felveszi Veled a kapcsolatot, ha az ideális jelöltek között szerepelsz!

Szépségszalon Buda- BAH csomópont

 

 

JELENTKEZZ AZ ÁLLÁSRA!

(kattints)

 

 

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország