A szépségszalonok digitalizálása még sosem volt ilyen égetően sürgető

A hazánkban és nagyvilágban zajló események hatására nagyon sok kis- és középvállalkozás veszélybe került. Hajas László, mint a Magyar Fodrász és Kozmetikus Közhasznú Egyesület elnöke felelősséget érez minden a szépségiparban dolgozó szakember iránt és nagy erőkkel azon munkálkodik, hogy segítse a szektorban dolgozókat. A kormányfőnek címzett kérvényén és egyéb intézkedéseken túl, Hajas László most egy újabb segítségre hívja fel a figyelmet, mert teljesen világos: "a szépségszalonok digitalizálása még sosem volt ilyen égetően sürgető".

A hazánkban és nagyvilágban zajló  események hatására nagyon sok kis- és középvállalkozás  veszélybe került. Hajas László, mint a Magyar Fodrász és Kozmetikus Közhasznú Egyesület elnöke felelősséget érez minden a szépségiparban dolgozó szakember iránt és nagy erőkkel azon munkálkodik, hogy segítse a szektorban dolgozókat. A kormányfőnek címzett kérvényén és egyéb intézkedéseken túl, Hajas László most egy újabb segítségre hívja fel a figyelmet, mert teljesen világos:

 

A háttérről röviden

A Hajas Szalonok tulajdonosaként és szakmai vezetőjeként is meg kellett hoznom életem egyik legnehezebb és egyben legszomorúbb szakmai döntését: szüneteltenem kell a szalonok működését a járványügyi helyzet miatt.

Üzleti biztonság és megnyugvás a nehéz időszakban is

Milliónyi üzleti terhet rótt rám, ahogy annyi vállalkozóra ez az időszak. Én mégis biztonsággal és megnyugvással vagyok, hiszen az üzletmenet szempontjából kollégáim és jómagam számára is a vendégek a legfontosabbak. Az ő megfelelő tájékoztatásuk, segítségnyújtás feléjük és, hogy ebben az időszakban is kapcsolatban maradjunk. 

Szalonjaim egy olyan online rendszert használnak, ahol a vendégek adatait vezetjük. Már otthon voltunk, de villámgyorsan meg tudtuk oldani vendégeink tájékoztatását, anélkül, hogy mindenkit egyenként hívogattunk volna.  Nincs is fontosabb a tájékoztatásánál! Ez azonban csak az első lépés.

Kényszerpihenő. Jövőtervezés. Az üzlet fejlesztése

A kényszerpihenő alatt nem állhat meg az élet. Kétségbeesés helyett a szalonjaimat illetően tervezek. Most épp az új modulokat fogom tesztelni és tanulni a leltárkezelő programból. Mindig fejleszteni kell, a sikert nem adják ingyen! Persze én magam is sokszor időhiánnyal küzdök. Most nincs kifogás!

Már azt is tudom, ha újra nyithatunk mit fogunk tenni:

1. Megtervezzük a beosztást online naptárunkban. Tartunk egy gyors egyeztetést a kolléggákkal, ki mikor dolgozik. Ezt otthonról tesszük és a recepciósok, akik átlátják digitálisan az összes üzletet feltöltik a naptárakba a beosztást. Átlátjuk egymás idejét, nincs kavarodás és káosz.

2. Feltöltjük minden kollégánknak az online foglalható időpontjait, hogy a vendégek is lássák ettől a ponttól. (Tehát, ha tudjuk, hogy 1 hónap múlva nyithatunk, hozzánk már az adott naptól 0-24 órában be lehet jelentkezni).

3. Erről azonnal tájákoztatjuk az összes vendégünket. "Hozzánk már be tudsz jelentkezni, alig várjuk, hogy viszontlássunk! Foglalj most pár kattintással!"

4. Úgy térünk vissza, hogy a szalon újra vendégek kedves szavaitól lesz tele!

A legfontosabb feladat: minimalizálni a károkat!

Tudjuk, hogy sokan vannak, akik valóban szívesen szánnának időt most a fejlesztésre, ám az anyagi bizonytalanság nehéz kérdés.  

Így a Magyar Fodrász és Kozmetikus Közhasznú Egyesülettel együttműködve 3 hónapos díjmentes próbaidőre a Hajas Szalonok által immár 8. éve használt- BWNET rendszere elérhető a beauty szakmákban dolgozó szakemberek számára. Tehát minden kozmetikusnak, fodrásznak, körmösnek, szempilla- stylistnak és egyéb szakembernek 3 hónapra díjmentes a BWNET.  

hajas laszlo
Díjmentes üzletindító lehetőség a beauty szakmákban dolgozók számára

BWNET az az online időpontfoglaló program, ügyviteli rendszer és egyben marketing felület, mely az egyetlen magyarországi fejlesztés (azaz hazai termék), ami kizárólag beauty-ra specializálódott.
 

A több hónapos díjmentes időszak:

Kirpóbálnád?
Jelentkezési határidő: a próbaidőre 2020. május 15-ig lehet jelentkezni az alábbi Regisztrációs lapot kitöltve. Majd a BWNET felveszi veled a kapcsolatot, felprofilozza szalonod, telefonos és online ügyfélszolgálat lesz a segítségedre és máris használhatod a rendszert!

 

Regisztrálok a díjmentes (július 15-ig érvényes) próbaidőre


Milyen előnyökkel jár a BWNET rendszer szépségszalonoknak a visszaálláskor?

 

Most nincs kifogás, hogy nincs időd foglalkozni az üzletfejlesztéssel! Töltsd hasznosan a kiesett időt!

 

Regisztrálok a díjmentes (július 15-ig érvényes) próbaidőre

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

 

BWNet Magyarország