A SIROWA HUNGARY KFT. hivatalos közleménye

A Sirowa Hungary Kft. a Coty professzionális márkáinak- Wella Professionals, Londa Professional, Nioxin, Sebastian, System Professional- új disztribútora. Hivatalos sajtóközleménye következik a cég részéről.

A Sirowa Hungary Kft. a Coty professzionális márkáinak- Wella Professionals, Londa Professional, Nioxin, Sebastian, System Professional-  új disztribútora. Hivatalos sajtóközleménye következik a cég részéről.

 

Kedves Partnerek,

Új idővonal kezdődik a Wella Professionals márka magyarországi életében: a Sirowa Hungary Kft. a Coty professzionális márkáinak (Wella Professionals, Londa Professional, Nioxin, Sebastian, System Professional) új disztribútoraként ezúton szeretné köszönteni fodrászait.

 

Célunk, hogy a Wella Professionals márka által elkötelezett fodrászok részére még magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk, illetve a szalonokat maximálisan támogassuk kitűzött céljaik elérésében. Ennek érdekében a legszélesebb tapasztalattal rendelkező vezetőség felállítása volt a célunk, így ezúton köszöntjük a Sirowa fedélzetén Dr. Komjáti Gábor ügyvezető igazgatót, Takács Tamás kereskedelmi igazgatót és Pál Gabriella marketing igazgatót. A vezetőség a tőlük megszokott gyors léptekkel dolgozik azon, hogy a szükséges kereskedelmi, valamint szállítási hálózatot kialakítsák és a fodrászok kiszolgálása napokon belül elinduljon. A képviselői hálózat kialakítása is folyamatban van, a partnerek személyes látogatása is megkezdődik október hónap végén. Rendelési szándékát ez idő alatt a hu.sirowa@sirowa.com email címen jelezheti

 

TERMÉK RENDELÉSI SZÁNDÉKÁT AZ ALÁBBI ŰRLAPON IS JELEZHETI 

 

Köszönjük a márka iránti hűségüket és elkötelezettségüket!

Üdvözlettel,

Sirowa Hungary Kft.

BWNet Magyarország