A hatékony és megbízható testsúly kontroll

Az aestheticpartner táplálkozási módszer kulcsa a minőség, lényege az anyagcsere és a testösszetétel optimalizálásában rejlik.

A személyreszabott kúra, folyamatos és személyes konzultáció mellett, összesen 5 fázisból áll. Minimális időtartama 8 hét, melynek pontos betartásával elkerülheted a jojo effektust!

A német orvosi háttérrel kifejlesztett táplálkozási program elérhető már Magyarországon is!

Gyere, vágj bele most! A Nagy Szépség Napon ingyenes tanácsadással várunk és 30% kedvezményt biztosítunk a táplálkozási program kezdőcsomag árából!

aestheticpartner

Az aestheticpartner táplálkozási módszer csak magas minőségű termékeket alkalmaz. Számtalan különböző ízű és fajtájú étel, illetve étkezést helyettesítő termék, shake, snack és táplálékkiegészítő áll a vendégek rendelkezésére (200 különböző termék). Ennek a választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt, könnyedén követve ezzel a személyre szabott programot, amellyel pedig hatékonyabban érjük el a kitűzött egészségügyi vagy esztétkiai célokat.

Tények, az aestheticpartner táplálkozási módszerről:

aestheticpartner

Az aestheticpartner táplálkozási program egyszerűen alkalmazható és hatékony. A felhalmozott zsírszövet gyors felhasználása közben védelmezi az izomszöveteket és támogatja azoknak tökéletes működését.

Az aestheticpartner táplálkozási módszer jótékony hatásai:

A módszer jótékony hatással van a következő egészségügyi panaszok esetében:

aestheticpartner

Dr. Mark Posselt hosszú évek sportorvosi és esztétikai orvosi tapasztalata után, a táplálkozástudományok doktoraként, 2010-ben Németországban alapította meg az aestheticpartner brandet, a prémium szolgáltatásokat nyújtó orvosi céget.  

Dr. Mark Posselt számos területen ért el szakmai sikereket, legyen szó a nemzetközi profi labdarúgásról a FIFA orvosaként, vagy a Forma 1 világáról a BMW csapatorvosaként. A táplálkozástudomány területén szerzett tudását, Németországban különböző orvosi alapanyagokat és táplálékkiegészítő termékeket gyártó és forgalmazó cégek hasznosítják, és dolgoznak vele oktató orvosként.

aestheticpartner

A tudományos alapok és innovációk alkalmazása, illetve Dr. Mark Posselt orvosi tapasztalata és több mint 20 éves élsportolói múltja teszik az aestheticpartner céget és termékeit hitelessé.

Az aestheticpartner team célja, hogy orvosi alapokra fejlesztett, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson vendégeinek, ízletes és egészséges termékeket kínálva. Fontosnak tartja, hogy a legkíméletesebb módon tudja hozzásegíteni vendégeit egy önmaguk által kitűzött esztétikai és egészségügyi eredményhez, és annak megtartásához.

BEJELENTKEZÉS/ TOVÁBBI INFOK
1026 Budapest, Nyúl u. 18 mfsz. 3-4. 

 h.szabo@aestheticpartner.de ∙facebook.com/aestheticpartnerhungary 

 +36 70 946-9940 

BWNet Magyarország