„Igazi beautyholic vagyok”

Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a bwnet.hu csapatának legújabb tagját, a hírek rovatunk állandó szerzőjét, Molnár Katinkát.

<p>Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a bwnet.hu csapatának legújabb tagját, a hírek rovatunk állandó szerzőjét, Molnár Katinkát.</p>

Katinka kislány kora óta igazi divat és beauty rajongó, nem csoda hát, hogy a főiskola és az újságíró képzés elvégzése után az ország legnevesebb divatlapjánál, az Elle magazinnál dolgozott. Mostantól nálunk számol be a szépségipar legfrissebb innovációiról, híreiről és a kipróbált termékekről is megosztja veletek tapasztalatait.

 

 Mutasd be magad három szóval!

 Segítőkész, kedves, és sajnos akaratos.

 

Kivel cserélnél egy napra?

Alexa Chung stílusát nagyon szeretem, úgyhogy az ő gardróbjában szívesen garázdálkodnék egy napig.

 

Mi az a sminktermék, amiről nem tudnál lemondani?

Igazi beautyholic vagyok, de ha csak egy terméket kellene választanom, az egyértelműen a szempillaspirál lenne, nélküle befejezetlen bármilyen smink is.

 

Mit olvasol most?

Elizabeth Brad: Ebéd Párizsban. Egy amerikai lányról szól, aki szerelembe esik egy francia fiúval, olyannyira, hogy végül hozzá is költözik a francia fővárosba. A könyvből nem csak a kapcsolatukról, de a franciák mindennapjairól, akultúrák találkozásáról és nem utolsó sorban a gasztronómiájukról is nagyon sokat megtudhatunk.

 

Hova szeretnél elutazni idén nyáron?

Szeretek főzni, szeretem a gasztronómiát, leginkább az olasz konyhát, úgyhogy Olaszországba. Ezen belül két álom úticélom van: északon a Cinque Terre vidéke, délen pedig a „csizma sarkának” felfedezése.

 

Melyik korban éltél volna legszívesebben?

Az 1800-as években, természetesen a gyönyörű ruhák miatt.

BWNet Magyarország