Wellness Szépségszalon- Gyöngyszem Hűvösvölgy Szívében

A Wellness Szalon igazi családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok folyamatosan a maximumra törekednek. Ahol a vendég áll a középpontban és olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyekkel messze kiemelkednek versenytársaik közül. Mi most a tulajdonos lányával, Adriennel beszélgettünk, aki elvégezte a kozmetikus iskolát is.

 

Mivel foglalkozol?

Az anyukám a szalon tulajdonosa, én az üzletvezetésért vagyok felelős. 12 éve nyitottuk meg az üzletet Hűvösvölgy szívében, én kozmetikus iskolát végeztem és először mint kozmetikus dolgoztam a szalonban, aztán üzletvezető lettem és recepcióban is én voltam, mivel már ismertem minden terméket, vendégeket, így tudtam segíteni mindenben.

 

 

 

Honnan jött a saját üzlet ötlete?

Mindenképpen saját vállalkozást szerettünk volna, egy helyet, ahol igazán színvonalas szolgáltatást nyújthatunk a vendégeknek. Akkoriban ez egyedülálló volt Hűvösvölgyben, csodálatos környezet, kabinos kialakítás és erdei kilátás. A legjobb minőségű termékekkel kezdtünk el dolgozni és mindig nagyon fontos volt számunkra, hogy naprakészek legyünk a szépségápolásban, ezért a dolgozók a mai napig rendszeresen járjanak továbbképzésekre. Mára már egy igazán szuper csapat alakult ki, és nagyon sok törzsvendégünk is van.

 

 

 

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni nálatok?

Szerencsére igazán sokszínűek vagyunk: kozmetikával, speciális anti-ageing kabinnal, kéz- és lábápolással, testmasszázzsal, testkezeléssel, női, férfi és gyermekfodrászattal várjuk a vendégeket. A kicsiknek külön dvd-vel ellátott mesesarokkal kedveskedünk. Fontos volt számunkra, hogy a vendég kényelmesen, egyszerre minden szolgáltatást igénybe tudjon venni, ezért alakítottuk így ki a 160nm2-es szalonunkat.

 

Számos kedvezménnyel kedveskedünk törzsvendégeinknek, és lehetőség van a személyre szabott termékek megvásárlására is.

 

Augusztus 10-ig az online bejelentkező vendégeinknek 20% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatás árából.

 

 

A szabad időpontokat itt találod:

 

http://www.bwnet.hu/szalon/Wellness_Szepsegszalon/

 

 

BWNet Magyarország