Valóra vált álom

Fehér ruha, hosszú fátyol, gyönyörű virágok és egy sármos pasi az oldalunkon, miközben az egész rokonság és a baráti társaság minket ünnepel. Ki ne álmodozna erről? A nagy napról. Ha mázlink van, egyszer az életben megadatik egy ilyen különleges nap. Nagy Ágota esküvői ruha tervező olyan szerencsés, hogy szinte minden napját az esküvők bűvöletében töltheti. Mi a héten bemutatott új kollekciójáról és a magyar menyasszonyok szokásairól faggattuk.

<p>Fehér ruha, hosszú fátyol, gyönyörű virágok és egy sármos pasi az oldalunkon, miközben az egész rokonság és a baráti társaság minket ünnepel. Ki ne álmodozna erről? A nagy napról. Ha mázlink van, egyszer az életben megadatik egy ilyen különleges nap. Nagy Ágota esküvői ruha tervező olyan szerencsés, hogy szinte minden napját az esküvők bűvöletében töltheti. Mi a héten bemutatott új kollekciójáról és a magyar menyasszonyok szokásairól faggattuk.</p>

Mióta vagy a szakmában?

1994-ben kerültem a szakmába,esküvői ruha tervezéssel 2002-ben kezdtem foglalkozni.

 

Mindig erről álmodtál? Hogy ez lett ez a hivatásod?

Ez egy folyamat volt. Először csak extravagánsabb ruhákat, kosztümöket, kabátokat és alkalmi ruhákat terveztem és készítettem. Az évek során, apránként alakult át a profilom, az esküvői ruhák tervezésére.

 

Mi a legmeghatározóbb irányzat most az esküvői ruha piacon?

2014 a csipke és a tüll kombinációjának éve. Nagyon divatosak a nagyobb, hangsúlyosabb tüll szoknyás modellek és azok, amelyeknek nyitott, vagy áttetsző a hátmegoldása.

 

Mi inspirált az új kollekcióban?

Három hangsúlyos inspirációs forrásom volt. Az első, a púderrózsaszín lágysága, finomsága, nőiessége. A második a csipkék és tüll áttetszősége, míg a harmadik a minimál, letisztult vonalak.

 

A szalonodban megvenni vagy bérelni lehet a ruhákat?

Mindent meg tudunk oldani, megvásárolni, kölcsönözni, terveztetni, méretre készíttetni is lehet.

 

Mennyire bevállalósak a magyar menyasszonyok? Szeretik az extrább ruhákat? Pl rövid szoknya, színek stb.

Egyre több az a menyasszony, aki a saját egyéniségét, ízlésvilágát követi az esküvői ruha választásnál, és nem a családnak akar megfelelni. Így igen, egyre gyakoribbak a púder színű, vagy akár a rövidebb fazonok is.

 

Milyen sminket és frizurát álmodtál meg a bemutatóra? Mi a hangulata? Mi volt a meghatározó?

Kibontott hajat, füstös sminket. Úgy éreztem ez a fesztelen hangulat tükrözi leginkább a kollekció hangulatát, a menyasszonyaim egyéniségét.

 

Nálunk megtalálod a hozzád illő frizura és smink megálmodóját. Írj Nekünk bátran, mi ismerjük a legjobb szakembereket: info@bwnet.hu

BWNet Magyarország