Vajon mi keresnivalója van a cukornak a kozmetikában?

Érzékeny bőröd miatt kész tortúra a szőrtelenítés? Van egy jó hírem. Van végre egy olyan természetes megoldás, ami nem irritálja még az érzékeny vagy ekcémás bőrt sem! Ez a PANDHY'S cukorpaszta.  Amellett, hogy nagyon kíméletes a bőrödhöz, nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, teljesen természetes és nagyon higénikus megoldás.

 

A cukrot már régóta használjuk különféle módokon. Régen például élelmiszer tartósításra használták, mivel meggátolja a baktériumok elszaporodását. Ez a tulajdonsága a cukornak a kozmetikában is legalább olyan fontos, mint a konyhában.
Az ilyen módon elvégzett szőrtelenítés hosszan tartó simaságot és puha bőrt eredményez. Elvégre azért szőrtelenítünk, hogy a bőrünk selymes és szép legyen, nem azért, hogy csúnya piros pöttyök éktelenkedjenek a szőrszálak helyén… Annál talán még az is jobb, ha hozzá sem nyúlunk.

 

Ha neked is problémás ügy a szőrtelenítés és szeretnél végre egy kíméletes, de hatékony megoldást, jelentkezz be a budapesti kozmetikába már most! A 7. kerületi "A szalon" szabad időpontjait itt találod. Gyors, online bejelentkezéshez kattints ide: 

http://www.bwnet.hu/szalon/A_Szalon/          

BWNet Magyarország