Új külső egy szempillantás alatt

Februártól Magyarországon is elérhető lesz a L’Oréal Professionnel újdonsága a „Hairchalk”, vagyis a hajszínező kréta.

<p><span>Februártól Magyarországon is elérhető lesz a L’Oréal Professionnel újdonsága a „Hairchalk”, vagyis a hajszínező kréta.</span></p>

Az igazi beauty guruk eddig az ebay-ről próbálták beszerezni a haj gyors színváltoztatásához szükséges eszközöket. Februártól azonban senkinek sem kell külföldről rendelnie, hiszen bármelyik L’Oréal Professionnel szalonban elérhető lesz a Hairchalk.

 

Szereted a változatosságot? Dobd fel a szürke hétköznapokat és légy egy kicsit crazy. A praktikus kis eszköz segítségével egy estére akár lila hajkoronával is pompázhatunk, de dönthetünk úgy, hogy csak néhány tincset, vagy mondjuk a frufrunkat bolondítjuk meg. A nyolc különböző árnyalat között vannak vadabbak (lila, kék, zöld, korall) és visszafogottabbak (bronz, barna, fekete) is, így mindenki megtalálja a hajszínéhez, vagy egyéniségéhez leginkább illőt.  

 

A hajkréta olyan a frizuránknak, mint a rúzs az ajkunknak, vagy a körömlakk a körmeinknek. Segítségével gyorsan és gyakran tudjuk változtatni hajszínünket, így rövid idő alatt kaphatunk egy teljesen új stílust.

 

Szívesen részt vennél ebben az őrületben? Februártól az alábbi szalonokban is megtalálod a hajszínező krétákat:

http://www.bwnet.hu/szalon/Hajas_Studio_Erzsebet_ter_/

 http://www.bwnet.hu/szalon/Hajas_Hair_Design_Salon_Retek_utca_/

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Pest_/

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Buda_/

BWNet Magyarország