ÚJ micellás arctisztító és sminklemosó!

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT VÁRSZ EL EGY KOZMETIKUMTÓL?

Akkor ne a reklámokra hallgass, hanem a bőr igényeire! A bőr akkor marad, illetve lesz újra egészséges, ha oda csak egészséges anyagokat juttatunk be! A bőr nem a „növényi” vagy „szintetikus” szempontok alapján szelektál! A „bio” az egyik legsikeresebb marketing stratégia, s nem feltétlen a bőr elvárásait tükrözi. A bőr egyetlen szempont alapján választana hatóanyagokat: tud-e vele megújulni, regenerálódni.

 

A BELICO termékeiből kihagyott minden olyan hatóanyagot, mely a bőrt megterheli, működésének természetes egyensúlyát felborítja, illetve alkalmazásánál bármilyen irritáció kialakulásának a veszélye fennáll. 

 

 

 

A BELICO termékek

kizárólag maximálisan bőrbarát, illetve bőrbeépülő hatóanyagokat tartalmaz!

 

DE AMI NEM ÁRT, AZ MÉG NEM BIZTOS, HOGY HASZNÁL IS!

 

A fenti, illetve még több tucat használatos káros hatóanyag elhagyása önmagában csupán dicséretes hozzáállás, de még nem garancia a Te bőrképed javulására. Az „irritáló anyagok nélküli” „bio” elvárásnak a konyhaszekrényben lévő finoman sajtolt, tiszta olívaolaj is megfelel, még sem fog a zsírhiányos bőrön jelentősen segíteni, nem növeli meg a bőr feszességét és a vízhiányos állapoton sem tud említésre méltóan változtatni!

 

 

ÚJ micellás arctisztító és sminklemosó a Belico-tól igazi csoda!

Krémesen habzó új CLEANSER III arctisztító gél micellás technológiával.

Alapos, de gyengéd arctisztítás, sminklemosás bármelyik bőrtípus számára.

Nyugtató, hűsítő hatással van az érzékeny bőrre is.

 

Kizárólag a Belico kozmetikusoknál éred el!

A termék javasolt fogyasztói ára: 5.200 FT

 

 

BWNet Magyarország