Török Csilla- a személyre szabott frizurák mestere

Csilla már az óvodában is a hajasbabáknak készített frizurákat, általános iskolában pedig már ő vágta osztálytársai haját, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a hivatása.

 

A mesterfodrász a Beauty Face MOM PARK szalonban várja azokat, akik profi, személyre szabott frizurát szeretnének. Ha te is megújulásra vágysz, ismerkedj meg Csillával, majd kérj hozzá időpontot online, a bwnet.hu rendszerén keresztül!

 

Van valami olyan kiemelkedő munkád, szakmai sikered, amire igazán büszke vagy?

Versenyzői pályám során a nagyon erős mezőnyben is sikerült mindig az élvonalba kerülnöm. Később nagy kihívást jelentett a L’Oréalnál a képzési vezetői feladatok ellátása, mely lehetővé tette, hogy országos és nemzetközi szakmai csapattal együtt dolgozzunk bemutatókon és szakmai képzéseken.

A mindennapi munkámban igyekszem a bemutatók világát lágyítani, finomítani a vendégekhez.

 

 

Mi az erősséged, miért választanak téged a vendégek?

Természetességre törekszem a hajszínben és formákban egyaránt. Valahogy mindig úgy alakul, hogy egy jó hajszín kíván egy igazán jó hajvágást, vagy fordítva. Úgy érzem, ezt igazán értékelik a vendégeim. Ezen kívül nagyon izgalmasnak tartom még a több árnyalatú színhatásokat, akár árnyalással akár különböző melírtechnikával érem el.

 

Ami igazán mindig megfog, az a különböző hajszínek kavalkádja, dinamikája variálhatósága. Munkám során arra törekszem, hogy a vendég arckarakteréhez, öltözködési stílusához, és munkaköréhez is maximálisan illeszkedjen a frizura.

 

Mi most a legújabb szolgáltatásod? Hogy fogadták a vendégek? Mi az ő kedvencük?

Az idei nyár nagy slágere a Beach Waves, vagyis a tartós hullám,  melyet úgy tudunk elkészíteni, hogy a nyári strandolásnál is van frizurája a vendégnek, meglepő módon még vizesen is! Nagy sikere van még a árnyalatok keverésének, mikor a hideg és meleg tónusok váltakozása teszi izgalmassá a frizurát.

 

Elsősorban modern vonalvezetésű, lágy, elegáns nőies frizurákat készítek, melyet természetesen a vendéggel közösen tervezünk meg. Nagyon szeretik a vendégek, hogy egyediek lehetnek és kifejezetten „személyre szabott a frizurájuk”, amelyhez mindig magas minőségű anyagokat választok, a L’Oreal Professionelt.

 

Szabad időpontjaim elérhetőek itt:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Torok_Csilla/Beauty_Face_MOM_PARK

 

 

BWNet Magyarország