Technológia a szépségipari dolgozók szolgálatában- Beauty World a Kereskedelmi és Iparkamara ajánlásával

Az új magyar szépségipari technológia, a Beauty World Net tevékenységének része, hogy segítse a szépségszakma fejlesztését. Az egyedi keresési és foglalási rendszer számos kényelmi funkcióval járul hozzá a szépségipari szakemberek munkájához és ügyfeleik elégedettségéhez. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara üdvözítőnek tartja az ügyfélbarát vendégkezelés modern eszközeit és lehetőségeit, így Kézműipari Tagozatának soraiba is felvette a rendszer készítőit.

<p>Az új magyar szépségipari technológia, a Beauty World Net tevékenységének része, hogy segítse a szépségszakma fejlesztését. Az egyedi keresési és foglalási rendszer számos kényelmi funkcióval járul hozzá a szépségipari szakemberek munkájához és ügyfeleik elégedettségéhez. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara üdvözítőnek tartja az ügyfélbarát vendégkezelés modern eszközeit és lehetőségeit, így Kézműipari Tagozatának soraiba is felvette a rendszer készítőit.</p>

"Célunk a kézműves vállalkozók érdekeinek feltárása, képviselete és védelme, üzleti lehetőségeik javítása. A szépségszektorban kézműipari tevékenységet folytatók megismertetése szakmájuk új eredményeivel, hogy elméleti és gyakorlati tudásuk lépést tartson a fejlődéssel"- mondta el Fekete Balázs alelnök. Ennnek részeként elfogadtuk az új magyar fejlesztés, a Beauty World Net jelentkezését, hiszen munkájukkal ők is segítik a szépségipar fejlesztését.- tette hozzá a szakember.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Beauty World Net mostantól hivatalosan is osztozhat a BKIK Kézműipari Tagozatának küldetésében, amely a szépségipari vállalkozások érdekeinek érvényesítése, piacra jutásuk segítése"- fejezte ki örömét Győri Szabolcs a Beuaty World Net társalapítója.

BWNet Magyarország