Szőrtelenítés felsőfokon- L’Intimage

A L’Intimage szőrtelenítő szalon igazán meghitt környezetben, a város szívében, az Andrássy úton várja vendégeit. Remek megközelíthetősége mellett, a kiváló szakértelem és precizitás szól a gyantázás szakértői mellett. A szalon megálmodójával, Andival beszélgettünk szolgáltatásaikról és az intim gyantázásról.

<p>A L’Intimage szőrtelenítő szalon igazán meghitt környezetben, a város szívében, az Andrássy úton várja vendégeit. Remek megközelíthetősége mellett, a kiváló szakértelem és precizitás szól a gyantázás szakértői mellett. A szalon megálmodójával, Andival beszélgettünk szolgáltatásaikról és az intim gyantázásról.</p>

A L’Intimage egy kifejezetten szőrtelenítéssel foglalkozó szalon. Honnan jött az ötlet, hogy egy ilyen specifikus üzletet nyissatok?

Rengeteg rossz tapasztalatom volt az ilyen jellegű szolgáltatásokkal. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy olyan helyet, ahol magas minőséget, biztonságérzetet és gondos odafigyelést kapnak a vendégek. Ez azért is jó, mert így egy sokkal intimebb, meghittebb környezetet tudtunk kialakítani, ahová a vendégek nyugodtan jönnek, mert olyan szakemberek fogadják őket, akik csak ezzel a területtel foglalkoznak és arra koncentrálnak, hogy ebben jók legyenek. Itt nem zavarja meg semmi a szépülést, nem zúg a hajszárító, nincs zsúfoltság. Ellenben van diszkréció, bizalom, ami a jó szakember-vendég kapcsolat alapja.  Az által, hogy szakosodtunk csak egy dologra kell koncentrálnunk, így ebben tényleg kimagaslóak lehetünk.

 

Milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe Nálatok?

Csak szőrtelenítéssel foglalkozunk, gyantázást vagy IPL végleges szőrtelenítést kérhetnek a vendégek.

 

Melyik a legkeresettebb ezekek közül? Mi lehet ennek az oka?

Vendégeink körében a sláger az intim gyanta. Ez valószínűleg azért alakult így, mert a környezet, a barátságos légkör segíti a vendéget az ellazulásban, kollégáink mind diszkrét, kedves emberek, a harmonikus, meghitt környezet pedig a fájdalomérzetet is csökkenti. Ezen a területen kizárólag spatulás gyantát használunk. Szempont nálunk a kíméletesség.

 

A szalon ismertsége egyre nagyobb. Mit gondolsz, miért ilyen sikeres?

Sokan találnak ránk az interneten, egyre több foglalás érkezik a bwnet révén, vagy ajánlás útján is. Akik egyszer már jártak nálunk, általában visszatérnek, mert olyan extra szolgáltatásokat kapnak, amelyekre nem is számítottak, amikor bejelentkeztek. Például gyantázás után bőrradírt és speciális krémet vihetnek haza a vendégek, ápolási tanácsokat kapnak, vendégül látjuk őket szalonban egy kávéra, vagy teára. Ezek apróságok, mégis sokat segítenek abban, hogy a vendégeink elégedettek legyenek. E mellett igyekszünk az időpontok tekintetében is rugalmasak lenni, és rövid határidőre dolgozni.

 

Gyanta: 850ft-tól.

Végleges szőrtelenítés: 2.000ft-tól

Jelentkezz be már most!- http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Lintimage_Timi/L_intimage

BWNet Magyarország