Színes hétköznapok

A MAC évente számtalan limitált kollekcióval lepi meg a rajongóit. A szeptember 1-jén megjelent Antonio Lopez kollekció szemet gyönyörködtető darabjai mindenkit levesznek a lábáról.

<p><span>A MAC évente számtalan limitált kollekcióval lepi meg a rajongóit. A szeptember 1-jén megjelent Antonio Lopez kollekció szemet gyönyörködtető darabjai mindenkit levesznek a lábáról.</span></p>

Antonio Lopez, a puerto ricoi származású divatillusztrátor különleges rajzai kerültek rá szem-, arc- és ajakszínező palettákra, sminktükörre és neszeszerre. Antonio 1987-ben hunyt el, munkái a legnívósabb divatlapokban jelentek meg (Vogue, a Harper's Bazaar, Elle). A termékeket kizárólag a Váci utcai üzletben lehet beszerezni.

 

A paletták között éppúgy megtalálhatók a vibráló, erős árnyalatok, mint a visszafogott natúr színek, így tehát szinte bármilyen alkalomra elkészíthetjük általuk a tökéletes sminket.

 

Attól még, hogy jön az ősz, mi mindenkit arra bátorítunk, hogy dobják fel a szürke esős hétköznapokat feltűnő színekkel. Szemhéjunkra bátran tegyünk fel a kéket, így bármikor karibi hangulatot csempészhetünk az irodába. A korallos pír szinte mindenkinek jól áll, egy dögös vörös rúzs, pedig az őszi-téli szezon egyik alapdarabja lehet, a többi árnyalatról már nem is beszélve.

BWNet Magyarország