Szépítész Kozmetika - ahol tested és lelked is megszépül

Szász Erzsót, a XIV. kerületi Szépítész Kozmetika szakemberét mindig nagyon vonzotta a kozmetikus szakma, hiszen szeret emberekkel foglalkozni, széppé varázsolni őket - mert ha valaki kívül ragyog, az belül is mosolyog! Fontos számára a szakmai elhivatottság és igyekszik lépést tartani a szépségipar fejlődésével. Folyamatos képzéseken vesz részt, hogy tudásával a legtöbbet nyújtsa a vendégeinek.

 

A szakember célja, hogy az elvégzett kozmetikai kezelések hozzájáruljanak vendégei bőrének egészséges működéséhez, szépségéhez, valamint, hogy a kozmetikában eltöltött idő teljes felüdülést nyújtson számukra! A kezelések mindig személyre szabottan történnek, melyet mindig az aktuális bőr állapota határozz meg.

 

 

 

Erzsó nagy körültekintéssel választotta ki az általa használt kozmetikai családot, mert elhivatott az egészséges szépségápolás iránt. Meggyőződése, hogy csak olyan anyagokat szabad a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, melyet a szervezet felismer és hasznosítani tud.BELICO DERMA CONCEPT korszerű technológiával, magas hatóanyag tartalommal, káros anyagmentes termékeivel  garantálja a sikerélményt, minden kozmetikus által kezelt bőrproblémára. Segítségével a bőr szépsége még sokáig megőrizhető. 

 


 

Belico BőrÉbresztő arckezelés

 

Ébreszd fel arcbőröd a téli álmából ezzel a 70 perces teljeskörű arckezeléssel! Nem csak testreszabott arctisztítást kapsz ettől a kezeléstől, de Erzsó kielemzi az általad használt kozmetikumok összetevőit és további tanácsokkal lát el az otthoni bőrápolással kapcsolatosan.

 


 

Bőrfeszesítés lifting hatással és peptidekkel - érett bőrre

 

Ez az anti-aging kezelés a botox összes kedvező hatását egyesíti, intenzíven fiatalítja a bőrt, tünteti el a ráncokat, mégsem tartalmaz botoxot. A cél: feszesítés, feltöltés és a meglévő ráncok halványítása. A kezelés kizárólag bőrbarát hatóanyagokat és liposzómás kapszulába zárt peptideket tartalmaz, amelyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét. Ezenkívül  a hialuronsavat és egy vitaminkomplex elegyét is tartalmazza, amik hozzájárulnak a bőrvédelemhez és az arcbőr üdeségéhez. 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

- BőrÉbresztő arckezelés: 8 900 Ft helyett 5 000 Ft,

- Feszesítő anti-aging kezelés: 9 500 Ft helyett 5 000 Ft,

- 10% kedvezmény termékvásárlás esetén.

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Szepitesz_Kozmetika/

 

Szépítész Kozmetika
Budapest, XIV. kerület
Ifjúság útja 1-3. 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

BWNet Magyarország