Szakmai szemináriumok egy jeggyel: most vasárnap!

Ilyen még nem volt! Az ősz első szépségipari eseménye a 2015-ös Magyar Bajnokság olyan egynapos szakmai programsorozattal készül, ami remek felkészítést ad a szépségszakembereknek az elkövetkező szezonra. A színpadon a L’Oréal, a Schwarzkopf és a Hajas Kreatív Team fodrászmesterei adnak ízelítőt a legújabb frizuratrendekből, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara felkészítést tart a fodrász- és kozmetikus képzés változásairól, a standokon pedig a világ vezető márkái mutatják be termékújdonságaikat. Íme a kis színpad programja, mely a Magyar Bajnokságra váltott jeggyel látogatható.

 

10:00 – 10:45 BKIK: Változások a szakképzésben
Bihall Tamás, az MKIK oktatási és képzési alelnöke és Dr. Szilágyi János, az MKIK képzési igazgatójának szemináriuma a szakképzési-oktatási törvényekkel kapcsolatos változásokról. A szemináriumon minden, a szakképzést érintő fontos kérdésre választ kapnak az érdeklődők.

 

bihall_tamas_fodraszinfo_bkik_magyar_bajnoksag_2015

 

11:00 – 11:45 L’Oréal Professionnel tippek: szalonod forgalmának felpezsdítése
A XXI. században a szolgáltatások megítélése egy szóban kifejezhető: ÉLMÉNY. Kíváncsi vagy, hogy tudod vendéged számára pozitív élménnyé varázsolni szalonbeli látogatását és elérni, hogy csak hozzád akarjon visszatérni? Nyitott vagy a digitális megoldások iránt is, ha a szalonod reklámozásáról van szó? Sok hasznos tipp és trükk, amivel garantáltan felpezsdül a szalonod forgalma, ha a L’Oréal Professionnel márkával dolgozol együtt. Találkozzunk 11:00-kor a szeminárium teremben és mindenre fény derül!

 

loreal_professinal_hungary_magyar_bajnoksag_fodraszinfo_2015

 

12:00 – 12:45 BWnet és Telekom közös szemináriuma: szalonmodernizáció három egyszerű lépésben 
Szeretnéd megismerni azokat a lehetőségeket, melyek könnyebbé tették számos szalon és szakember munkáját és több pénzt hoztak a konyhára? Érdekel potenciális vendégeid véleménye, hogy milyen szalonokba járnak szívesen? Szemináriumunkon segítünk feldolgozni az online világtól való esetleges félelmeidet és utat mutatunk, hogyan válhatsz még sikeresebb, modern vállalkozóvá! Bemutatjuk a bwnet.hu közösségi szolgáltatások előnyeit, a weboldal varázslás legegyszerűbb módját és közösen felszálunk a “felhők” fölé. :)

 

 

A vállalkozások szakértô partnere és a rendezvény támogatója a Telekom.

A szépségszalonok modernizációjának szakértője és a rendezvény támogatója a 
Beauty World Net • bwnet.hu

 

 

 

 

13:00 – 13:45 Olaplex: a márkákon felüli professzionális hajápolás
Mi a közös Jenifer Lopezben, Kim Kardashianban, Jenifer Anistonban vagy éppen Dobó Katában? Az, hogy imádják az OLAPLEX-et. Gyere és ismerd meg Te is az első és egyetlen hajkötés sokszorozó rendszert, ami maradandó és végleges megoldást nyújt a roncsolt, töredezett és igénybe vett haj problémájára. A szemináriumon megismerheted az OLAPLEX felhasználásának sokrétűségét, a termék hatékonyságát festés, szőkítés, hajegyenesítés, vagy éppen dauer után. Legyél te is részese az #OLAPLEX márkákon felüli családjának!

 

olaplex_hungary_fodraszinfo_magyar_bajnoksag_2015

 

14:00 – 14:45 Exkluzív: Hajas Kreatív Team bemutató
A Hajas Kreatív Team Hajas László fodrászmester vezetésével bemutatja a 2015-ös ősz/tél legújabb divattrendjeit. Szemináriumuk exkluzív mixet kínál, melyben a mindennapok hordható divatja egy cseppnyi extrémitással kerül bemutatásra. Inspiráció felsőfokon, amit nem érdemes kihagyni!

 

bwnet_hajas_laszlo_kreativ_team_fodraszinfo_magyar_bajnoksag_2015

 

15:00 – 15:45 Schwarzkopf Professional: inspiráló hajszínek és elkészítésük
A Schwarzkopf Professional szemináriumán különböző festéstechnikák, hajszín kombinációk kerülnek bemutatásra, többek közt az új IGORA Royal Pearlescence gyöngyház árnyalatok, illetve a fémes IGORA Royal Metallics színek. Kitérünk a színek könnyed szalonbeli használatára is. Továbbá a nézők ízelítőt kapnak a 2:2015 Essential Looks kollekciójából. Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

 

schwarzkopf_professional_magyar_bajnoksag_2015_fodraszinfo

 

A szakmai szemináriumok mellett nagyszabású vásárral és a legnagyobb nemzetközi professzionális kozmetikai- és fodrászkiállítással készülünk. Minderről következő posztunkban olvashatsz!

 

Írd be a naptáradba: 2015. szeptember 6-án, azaz most vasárnap Magyar Bajnokság Budapesten, a Millenáris Park D. épületében. (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/959711560716358/

Belépőjegy árak a rendezvényre:
Felnőtt: 2.500 Ft
Egyesületi tagnak: 2.000 Ft
Tanuló, nyugdíjas: 1.000 Ft (iskolai és nyugdíjas igazolás bemutatásával!)
A belépőjegyeket a rendezvény bejáratánál, a rendezvény napján lehet megvásárolni.

 

Forrás: Fodraszinfo.com
Képek: Millenárisminap.huBWnetOlaplexSchwarzkopf

BWNet Magyarország