Stílus, elegancia, kisugárzás – Bemutatjuk Gyulai Petrát

Gyulai Petra már kislányként is élt-halt a sminkekért, imádta a piperéket kipróbálni, magassarkúba bújni és eljátszani a nagybetűs nőt.

 

Innen egyenes út vezetett a kozmetikus képzésig?

Mindig is szeretem a szépet, az egyedit, a természetességet. Egy jó kozmetikusban ezek a dolgok mind megvannak. Stílus, elegancia és kisugárzás. Talán így is definiálnám ezt a szót. Úgyhogy igen, mondhatjuk, hogy az én utam előre meg volt írva.

 

Mióta dolgozol a szakmában?

Idén volt 10 éve.

 

Milyen termékeket használsz?

Ilcsi néni termékeit, Ilcsi Szépítő Füveket használok, mert ezek a natúr kozmetikumok a szépséget, az egészséget és még a környezetünket is megvédik.

 

Milyen kezeléseket lehet nálad igénybe venni?

Igazán széles a paletta, az oxigénes, feltöltő kezeléstől kezdve, a szőlő őssejtes bőrmegújító kezelésen át a meggy&kökény vitaminpótló kezelésig. Minden korosztálynak és minden igénynek tudunk megfelelő kezelést kínálni.

 

 

 

Melyik szolgáltatásod a legkedveltebb a vendégek körében?

Ez miből áll és milyen árban van?

Eddig akármelyik kezelést is választotta a vendég, mindig elégedett volt az eredménnyel és frissen, megújulva távozott.

A két szenzáció mégis a Szőlő Őssejtes bőrmegújító és az Anti-aging&hyaluron ráncfeltöltő kezelésMindkettő az érettebb bőr szépítését szolgálja, és ez a két legújabb terméke is az Ilcsinek. A Szőlő tavaly került a köztudatba, az Anti-aging pedig a májusi kongresszuson tört be a szépségiparba. Mind a két kezelés egy árban van 8.000 Ft és körülbelül másfél órát vesz igénybe.

 

Ha te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld Petra valamelyik természetes bőrmegújító kezelést, foglalj hozzá az A-salonba időpontot a bwnet.hu rendszerén keresztül online, néhány kattintással.

 

A bejelentkezéshez kattinst már most:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Gyulai_Petra/A_Szalon

BWNet Magyarország