Rácz Böbi újra lendületben

 A nyár eleji kényszerpihenő után a Hajas Szalonok szuper kreatív fodrásza, Rácz Böbi újra gőzerővel dolgozik. Mi most terveiről és a legújabb trendekről faggattuk.

 

Mik lesznek az őszi/téli trendek?

Idén is marad az enyhén kócos textúra, napszítta hatással kiegészítve, és az elegáns fényes textúra.

 

Tavaly sikerrel vettél részt a londoni Alternative Hair Show megmérettetésen. Idén tervezed, hogy indulsz?

Egyelőre úgy néz ki, hogy nem indulok újra a londoni versenyen. Nagyon lassan épültem fel a lábtörésemből, egy ilyen megmérettetésre pedig hónapokkal előre készülni, tréningezni kell. De még az is lehet, hogy az utolsó pillanatban mégiscsak jön valami inspiráció és nem fogom tudni megállni, hogy ne nevezzek.

 

Nyughatatlan típus vagy. Milyen egyéb terveid vannak?

Idén szeretnék megtanulni angolul, mert a jövőben szeretném mélyebben tanulmányozni, hogy más országokban mik a kommunikációs és szakmai szokások a fodrászatot illetően és itthon szeretném ezt kamatoztatni. 

 

 

 

Milyen volt a visszaszokás a munkába a hosszú lábadozás után?

A visszatérés nagyon jó érzés volt, már nagyon vágytam három hónap után arra, hogy visszakapjam a régi életemet. Jelenleg rengeteget dolgozom, de most még jobban értékelem, hogy képes vagyok rá, mint a lábtörés előtt.

 

Böbi az idei Hajas Kupán is számos elismerést zsebelt be. Első helyet ért el: Studió, Épített altenatív hosszú haj és kreatív kategóriában. Dobogós lett továbbá: Felnőtt hosszú haj, Szalon, Épített alternatív hosszú haj, Férfi hajvágás kategóriában.

 

Felsorolni is hosszú, mégis fontos, hisz melyikünk ne akarna egy ilyen profi és a szakma által is elismert fodrász székében ülni? Ha szívesen bejelentkeznél Böbihez, kattinst a szabad időpontjaiért és jelentkezz be ONLINE már most: http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Racz_Bobi/Hajas_Studio_Erzsebet_ter_ 

BWNet Magyarország