Orosz Barbara megoldást talált a szépség- vészhelyzetek kezelésére

Barbi pontosan tudja mit jelent, ha egy nőnek fodrászra van szüksége, mégpedig azonnal! Ilyen esetekben nincs idő keresgélésre, hanem minden eszköszt be kell vetni, hogy megoldást találjon. Ehhez nyújtott Neki segítséget a többszörös díjnyertes mesterfodrász, Kucsera Zsolt aki saját szalonjában látta vendégül a műsorvezetőt.  

<p>Barbi pontosan tudja mit jelent, ha egy nőnek fodrászra van szüksége, mégpedig azonnal! Ilyen esetekben nincs idő keresgélésre, hanem minden eszköszt be kell vetni, hogy megoldást találjon. Ehhez nyújtott Neki segítséget a többszörös díjnyertes mesterfodrász, Kucsera Zsolt aki saját szalonjában látta vendégül a műsorvezetőt.  </p>

"Nem olyan egyszerű minden nap viselni a nőiességünket, hiszen az aktuális hangulatunk is nagyban befolyásolja a kisugárzásunkat. Ehhez Nekem az egyik legfontosabb kifejező eszköz a frizurám, hiszen nem véletlen, hogy például nem az eredeti hajszínem viselem, hanem vörös vagyok, ami jobban kifejez engem"- mondta el Barbi Kucsera Zsoltnak. "Azonban bármikor előfordulhat olyan eset, amikor váratlan esemény, rendezvény, buli miatt egy nőnek azonnal készen kell állnia. Ezért kértem meg Kucsera Zsolt mesterfodrászt, hogy segítsen megoldást találni az ehhez hasonló szépség- vészhelyzetekre."

 

"Több, mint egy évtizede azért dolgozom, hogy segítsek a vendégeimnek rátalálni a saját stílusukra. Ennek érdekében személyre szabott tanácsokat adok az otthoni hajápolással kapcsolatban is. Ugyanakkor sokszor a gyorsaság legalább olyan fontos, mint a személyre szabott frizurák megálmodása és megvalósítása"- tudtuk meg Kucsera Zsolttól.

 

A mesterfodrász így folytatta: "Ekkor csak egy kattintás a mobiljukkal és egy új alkalmazás a bwnet.hu segítségével már látják is a szabad időpontjainkat, ahol azonnal foglalhatnak időpontot maguknak Nálam. Ez különösen akkor fontos, amikor az általad említett szépség- vészhelyzet beköszönt és a vendégemnek gyors segítségre van szüksége.

 

Kucsera Zsolt az ünnepi Tűsarok adásában azt is bemutatta, hogy miként lehet otthon elkészíteni egy frizurát, ami kifejezi az adott hölgy egyéniségét és biztos, hogy nem fog szembe jönni vele egy rendezvényen, vagy buliban. 

BWNet Magyarország