Nem csak egy masszázs, hanem testi-lelki kényeztetés

Szörényi Tamás már 7 éve dolgozik masszőrként, Budapesten a belvárosban a lakásán és a Petneházy Club Hotelben érhetők el szolgáltatásai. Tamáshoz immár a bwnet rendszerén keresztül, online is lehet időpontot foglalni, aki az elmúlt évek alatt összegyűjtött tudását egyedülálló módon ötvözi, vendégei legnagyobb örömére.

<p>Szörényi Tamás már 7 éve dolgozik masszőrként, Budapesten a belvárosban a lakásán és a Petneházy Club Hotelben érhetők el szolgáltatásai. Tamáshoz immár a bwnet rendszerén keresztül, online is lehet időpontot foglalni, aki az elmúlt évek alatt összegyűjtött tudását egyedülálló módon ötvözi, vendégei legnagyobb örömére.</p>

Milyen masszázsokat lehet választani Nálad? Melyik mire jó?

A relaxáló masszázsnál elsősorban a nyugtató, lazító, könnyed, kímélő jellegre összpontosítok, hogy a vendég lágyságot, ellazulást éljen meg kívül, belül. Ez egy nehéz nap, vagy hét után kifejezetten jó tud lenni, amikor az ember nem igényli az erősebb intenzívebb érzéseket.

 

A stresszoldó masszázsnál három terület, a gyógymasszázs, a shiatsu és a kineziológia kombinálását alkalmazom. A gyógymasszázs fellazítja a testet, a shitasu az energetikai rendszerünkre van hatással, a kineziológiából vett stresszoldó gyakorlatok pedig a lélekre. Ez egy intenzívebb kezelés, mely beindít bizonyos gyógyulási folyamatokat, általa felszínre jöhetnek mélyebben letapadt energetikai, és lelki blokkok is.

 

A reflexológiát beépítem a masszázsaimba, leginkább a talpon, és a kézen szoktam végezni, bár a test többi részén is vannak reflexív területek. Ha valaki csak talp, és kézmasszázst kér, az is megoldható

 

Milyen jótékony hatásai vannak a masszázsnak?

Egy jól felépített kezelés a testre, és a lélekre is pozitívan hat. Általános közérzetjavító, immunerősítő, vérkeringés-javító, anyagcsere-folyamatokat serkentő, alvásjavító, izommerevség csökkentő, bőrállapot javító, valamint az általános regeneráló folyamatokat segítő, fájdalomcsillapító, fizikai teljesítménynövelő és stresszoldó hatása mellett még számos pozitívumot fel lehetne sorolni. Prevenciós és rehabilitációs szerepe kiemelkedő. Számos keringési, és mozgásszervi, idegrendszeri betegség kialakulásának megelőzésében, gyógyításában valamint fennálló betegségek tüneteinek enyhítésében lehetnek segítségünkre a masszázs, és a természetgyógyászat különböző ágai. Időseknek, fiataloknak, betegeknek, egészségeseknek, mindenkinek javasolt a masszázs.

 

Milyen rendszerességgel érdemes járni?

A lényeg a rendszerességen van. Az mindegy, hogy egy, kettő, vagy három hét, vagy akár havi rendszerességgel, minden sokat számít. Ez egy gyógyulási folyamat, melynek fontos tényezője a ritmus. Az is fontos, hogy mindig ugyanazon a napon tudja az illető megoldani. Ha például valaki elhatározza, hogy minden második kedden elmegy masszázsra, talán nem is tudja, mennyit ad ezzel magának.

 

Melyik a legkedveltebb masszázsforma?

 Nekem az a tapasztalatom, hogy általában az emberek nem úgy jönnek oda hozzám, hogy „ilyen és ilyen masszázst kérek”, hanem elmondja, hogy mi fáj, mi a baja, így ennek megfelelően én is úgy válogatom össze az alkalmazott eszközöket, úgy adom neki a kezelést, hogy az a leghatékonyabb legyen az adott problémára.

 

Hány perces kell hogy legyen legalább egy masszázs, hogy érezhető legyen a hatása?

Mindig az egy órát javaslom, mert az alatt az idő alatt érzi az ember, hogy beindulnak a folyamatok. A fél óra is valami, az alatt is lehet eredményeket elérni, bár ott kicsit sietősebb.

 

Van ezen kívül valami különleges szolgáltatás, amelyet a vendégek figyelmébe ajánlanál?

Munkám során arra törekszem, hogy minél teljesebben mérjem fel a páciens állapotát, és ez igaz mind a testi, mind a lelki szintre.  A kettő mélyen összefügg. Ha valakinek folyamatosan fennálló izommerevség van például a vállánál, lapockájánál, érdemes utána nézni, hogy vajon mit csinál, miért csinálja, hogyan csinálja. Sokszor érdemes változtatnunk az életvitelünkön, a dolgokhoz való hozzáállásunkon, hogy megváltozzanak az állapotok a testünkben is. Érdemes a testet is kezelni, hogy oldódjon a görcs, a feszültség, a stressz, és a lelket is kezelni, hogy kiderüljenek a valódi okai a problémáknak. A masszázs mellett része a kezelésnek a beszélgetés is melynek során sokszor kiderülnek ezek a kiváltó okok, és érkeznek rájuk a megoldások is. 

 

Jelentkezz be online: http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Szorenyi_Tamas/Petnehazy_Club_Hotel

BWNet Magyarország