Múlt és jelen összeolvadása

A Király utca nyüzsgésében egy letisztult modern szalonra bukkanhatsz. Nem csak az utca sebessége, folyton színes forgataga tartogat itt csodát, hanem a Pápai HairStudio is.

 

Pápai Gábor fodrász, aki tudja, hogy a kitartás és fejlődni akarás meghozza a gyümölcsét. Szakmai tudással felvértezve 10 éves kemény "tanulás" után 2015 novemberében megnyitotta saját fodrászatát Budapest szívében.

 

papai hairstudio, fodrászat, fodrászat budapest, fodrász budapest, fodrász király utca, bwnet, online bejelentkezés

 

A koncepció egyszerű: profi, letisztult szalon, a hagyományos és modern művészi gondolkodás összeolvadásával. A vendégek a klasszikus fodrászati szolgáltatásokat élvezhetik a PápaiHairstudio egyéni ötleteivel és javaslataival fűszerezve. 

 

papai hairstudio, fodrászat, fodrászat budapest, fodrász budapest, fodrász király utca, bwnet, online bejelentkezés 

Honnan az a sok újdonág, ötlet és inspiráció?

„Folyamatosan részt veszek hazai és nemzetközi versenyeken. Én tényleg oda vagyok a munkámért! Szeretem figyelemmel kísérni a „nagyokat”. Leginkább a geometrikus formák és precíz vágási technikák állnak közel hozzám, így a Sassoon Academy iránymutatásaira mindig kíváncsi vagyok. A versenyzés során pedig az oroszokat kedvelem, mert lehengerlő mennyire látványosak. A fodrászat mellett pedig még egy saját akadémián is oktatok, amit kollégákkal hoztunk létre. Így tényleg a szakmáról szól az életem nagy része.”- Pápai Gábor

 

Álmok, vágyak, tervek:

"Azok közé a fodrászok közé tartozom, akik a folyamatos fejlődés mellett szeretnék megosztani és átadni tudásukat. Bízom benne, hogy ez az álmom valóra válik, egyszer példaképeimmel együtt oktathatok, együtt állhatok velük a színpadon. Másik álmom, hogy saját kollekciót is bemutathathassak kollégáimmal a Pápai Hairstudio neve alatt. Ezért rengeteget kell dolgozni, fejlődni és tanulni jól tudom."

(Az interjú óta a tervek valósággá váltak, amihez ezúton is szívből gratulálunk.- a szerző)

 

 papai hairstudio, fodrászat, fodrászat budapest, fodrász budapest, fodrász király utca, bwnet, online bejelentkezés

Egy új kihívás volt Gábor számára a saját szalon, ahol fodrászat mellett mára kozmetika, szempilla- hosszabbítás, kéz- és lábápolás is üzemel.

 

Akkor érdemes betérned hozzájuk, ha feltöltődnél egy igazán kreatív csapat által, akikből a motiváció biztosan nem hiányzik!

 

A PápaiHairstudio referencia munkáit, árait és szabad időpontjait itt találod: 

Pápai HAIRSTUDIO
1061 Budapest, VI. kerület
Király utca 10. Central Passage 1.em

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 

Gyors, online bejelentkezés a fodrászatba (0-24h) elérhető a bwnet.hu oldalán!

BWNet Magyarország