Moowhair, a celebek választása

Mi sem bizonyítja jobban a Moowhairban dolgozók szakértelmét, mint az, hogy a fodrászcsapat tagjai rendszeresen vesznek részt tv show-k és reklámfilmek felvételein, divatbemutatókon, fotózásokon.

<p><span>Mi sem bizonyítja jobban a Moowhairban dolgozók szakértelmét, mint az, hogy a fodrászcsapat tagjai rendszeresen vesznek részt tv show-k és reklámfilmek felvételein, divatbemutatókon, fotózásokon.</span></p>

A Moowhair szalon fodrászai készítik az MTVA híradósainak frizuráit, valamint művészi nyitottságuk és a fodrászat/szépségápolás újraértelmezésével megannyi híresség körül pezsegnek. A magyar divatvilág eseményein folyamatosan jelen lévő csapat készíti, a napokban újra koppintási botrányba keveredett, Sugarbird lányok divatbemutatós modelljeinek frizuráit is.

 

Mindenki eldöntheti magában, hogy a Cukormadarak inspirációja honnan ered, megérdemlik-e a negatív kritikát és számos támadást. Egyet azonban le kell szögeznünk: a hölgyek frizurája minden bemutató alkalmán kifogástalan és irigylésre méltó.

 

Ha kíváncsi vagy, mire képes egy profi fodrász a TE hajaddal, jelentkezz be online a Moowhair szalon fodrászaihoz:

http://www.bwnet.hu/szalon/Moowhair_/

 

BWNet Magyarország