Mire képes a jó kozmetikus?

Egy nem mindennapi lány mindennapi története!

 

A pattanásos bőr tinik százainak okoz nap mint nap fejtörést, de csak kevesen találnak valóban professzionális segítséget. A “majd elmúlik, kinövöd” hozzáállás nem biztos, hogy nyomok, hegek nélküli felnőttkorra vezet.

 

A kezeletlen, elfertőzött vagy rosszul kezelt pattanások idővel megbosszulják magukat, gyorsan bőrgyógyászati esetté válik, és kész is az új Roaccutan páciens.

 

Szilvi (18 éves, lásd képünkön,) tini bőrét kezdetben a reklámok agyondicsőített csodaszereivel kezelte, hébe-hóba eljutott kozmetikai arckezelésre is, ahol a kozmetikus csak a tünet kezelésére, nem pedig a probléma megoldására koncentrált.

 

 

Bejelentkezés az 5. kerületi Anti Aging Studioba

 

Válaszd az Arctisztító kezelésünket>>>

 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Hausel_Hajnalka/MAKADEMIA_Anti-Aging_Studio

 

 

A látványos bőrképjavulást csak összehangolt otthoni és kozmetikai kezeléssel lehet elérni.

 

Mivel rengeteg kozmetikum ronthat a bőr állapotán, szélmalom harc, ha csak az arctisztító kezeléstől várunk csodát. Természetesen ki kell zárni az esetleges belső problémákat is (hormonháztartás felborulása, tej-, gluténérzékenység stb.), de a pattanásos tini bőrön szinte kivétel nélkül segíteni lehet.

 

 
 
Csak ennyi kell a csodához!

 

 

 

 

Kozmetikumok pattanásos bőrre 

 

Szilvi pár hónapos gyors bőrképjavulása elsősorban a jól megválasztott bőrápolóknak és Szilvi KÖVETKEZETESSÉGÉNEK köszönhető. Végigbeszéltünk vele minden olyat helyzetet, amit a tinik gyakran elrontanak a bőrüknél.

 

  1. Reggel és este is alapos arctisztítás! Ehhez a BELICO teafás, aloe verás gyengéd tisztítógéljét (Cleanser II) ajánlottuk, mivel azzal biztos, hogy nem szárítja túl a bőrét.
  2. Utána reggel és este is áttörli a bőrét a fénylő, pattanásos, tág pórusú bőrre ajánlott bőrkiegyensúlyozót BELICO arctonikkal (Lotion II).
  3. A pattanásokra helyileg gyulladásgátló BELICO szérumokat használt (Concentrate V, Blemish Gel).
  4. A BELICO 24 órás kevert, problémás bőrökre ajánlott kréme (Intensive Care I) a mindennapi arcápolója: a T-vonalban faggyútermelést szabályozó, az orcáknál hidratáló hatással.
  5. A meglepetés! BELICO bőrbarát alapozót (Make Up) is használt! Eleinte szinte minden nap ragaszkodott az alapozóhoz, mivel a gyulladásokat ő is szerette volna elrejteni is. Később azonban egyre többet mert alapozó nélkül is mutatkozni.

 

A legnagyobb elismerés talán az lehetett, amikor egyik ismerőse megjegyezte: “Szilvi, jó az alapozód! Milyen egyenletes a bőröd!” Mi volt Szilvi válasza? “Nincs rajtam alapozó! Ilyen lett a BELICO-tól a bőröm!”

 

A következetes otthoni bőrápolás mellett Szilvi rendszeresen jár arctisztító kezelésre kozmetikánkba! A még ingadozó hormonháztartása miatt természetesen még nem makulátlan a bőre. Ősszel egy gyengéd hámlasztó kúrával újabb löketet adunk a bőrszépülésének! Neki már biztos nem lesz felnőtt korára heges a bőre!

Hozd el hozzánk Lányodat/Fiadat, ha még nem sikerült megoldást találni a problémás bőrére!

 

Bejelentkezés az 5. kerületi Anti Aging Studioba

Válaszd az Arctisztító kezelésünket>>>

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Hausel_Hajnalka/MAKADEMIA_Anti-Aging_Studio

 

 

BWNet Magyarország