Méregtelenítő arckezelés fekete gyönggyel

Méreganyagokkal arcbőrünk is telítődik, mi több: a tél sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő is mind-mind arcbőrünk szépségének és egészségének rovására megy.

 

Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirokfolyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat.

 

A fekete gyöngy – egy páratlan méregtelenítő arckezelés

Hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

 

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!

Screen Shot 2016-04-20 at 13.34.41

A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.

 

A kezelés időtartama 60 perc, ára 10 000 Ft.

 

A kezelés előnyei:

 

Vedd igénybe a méregtelenítő arckezelést május 7-én A Nagy Szépség Napon 15-25% kedvezménnyel!

 

AHOL ELÉRHETŐ A KEDVEZMÉNYES MÉREGTELENÍTŐ ARCKEZELÉS:

 

Royal Clinics orvos-esztétikai központ
Budapest, V. kerület
Alkotmány u. 16. II/8.
BEJELENTKEZÉS

 

Club Forman Szépségszalon
Budapest, I. kerület
Zsolt u. 6.
BEJELENTKEZÉS

BWNet Magyarország