Megújul a bwnet.hu!

“Olyan jól néznek ki a gombok, hogy meg akarjátok majd nyalni őket!” Steve Jobs

 

A megújuló BWNET.hu szépségével és felhasználói élményeivel újra elbűvül majd.

 

Több mint 20.000 online foglalás évente, 700 órával kevesebb telefonos egyeztetés és minimális mennyiségű elfelejtett időpont. Úgy gondoljuk elismerésre méltó mérleg Magyarország épülő szépészeti közösségétől.

 

Köszönettel tartozunk az online időpontfoglalás forradalmában résztvevő felhasználóinknak és közösségünk olvasóinak, így Neked is, aki épp ezt a cikket olvasod!

 

Ma már nem bánom, hogy három évvel ezelőtt marslakónak néztek az ötletem miatt! :) Április 18. -án új dimenzióba lépünk, köszönjük, hogy velünk tartotok! Érkező újdonságainkról folyamatosan olvashattok oldalunkon.

 

 

 

Íme egy kis szösszenet a bwnet.hu várható újdonságainak egy részéről:

A szalonok és szakemberek által megosztott információk, online időpontok átláthatóbbá válnak a profilokon.

 

Az online időpontfoglalás menete felgyorsul, kevesebb lépésből jelentkezhetsz be kedvenc szalonodba, sőt egyszerre akár több szolgáltatást is lefoglalhatsz. Bővül a "követés" funkció is, kedvenc szakembered, szalonod megjelenő híreiről azonnal értesítünk.

 

Kizárólag a számodra legfontosabb szépségipari híreket és tippeket kapod majd tőlünk, üzenőfalunkat saját ízlésed szerint beállíthatod. Ha még nem tudod hol szépülnél, kiemelt ajánlataink segíthetnek majd a döntésben. Ha már van kedvenced, akkor v.i.p. időpont manager szolgáltatásunkat is igénybeveheted.

 

 

A többi legyen meglepetés.

 

Online időpontfoglalás szépségszalonokba (0-24h):

www.bwnet.hu

 

Köszönjük, ha megosztod a hírt ismerőseiddel is! 

 

 

További kellemes szépülést kívánok:

 

Győri Szabolcs

ügyvezető

BWNet Magyarország