Marketing eszköz a szépítők kezében

A Beauty kiállításon rengeteg új szépítő csatlakozott a bwnet.hu rendszeréhez. Most az egyik új tagot, a Rubin Szalon tulajdonosát, Simon Évát kérdeztük a rendszer nyújtotta előnyökről és arról, nála hogyan szépülhetnek a vendégek.

<p>A Beauty kiállításon rengeteg új szépítő csatlakozott a bwnet.hu rendszeréhez. Most az egyik új tagot, a Rubin Szalon tulajdonosát, Simon Évát kérdeztük a rendszer nyújtotta előnyökről és arról, nála hogyan szépülhetnek a vendégek.</p>

Hol hallott először a bwnet rendszeréről?

Már egy jó ideje kerülgettük egymást. Találkoztam a rendszerrel az interneten, a Beauty Magazinban, majd végül a Beauty Kiállításon váltam én is taggá. Az ott dolgozó hostess hölgy olyan gyorsan és frappánsan ismertette a rendszert, hogy még rám is nagy hatást gyakorolt, pedig egyáltalán nem vagyok impulzus vásárló.

 

Mi tetszett meg a rendszerben?

Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy a weboldalamon kívül milyen internetes marketing eszközt alkalmazzak, mert azt tapasztaltam, hogy a jó weboldal is kevés önmagában. Szükségem van olyan partnerre, aki nagy számban éri el a potenciális vendégkört, és rendelkezik olyan marketing és reklám eszközökkel, tudással, amely nekem nincs.

 

Mitől más az Ön szalonja a többinél?

A Rubin Szalonban nem csak bőrápolás és szépítészet folyik, hanem felszínre hozom a vendégeim szunnyadó energiáit is, amivel testben és lélekben megújulnak, feltöltődnek.

Személyre szabott kozmetikai kezeléseim vannak, ami azt jelenti, hogy nem a standart kezelési sorokat alkalmazom, hanem mindig figyelembe veszem a vendégem hangulatát, aktuális problémáját, vagy akár azt, hogy éppen mennyi ideje van a kezelésre.

 


Van valamilyen különleges, speciális szolgáltatása, amire igazán büszke?

Igen! Vendégeim örömére alkalmazom a tradicionális kínai Szu Csong gyűrűs új masszázst (hölgyeknek), amely serkenti a vérkeringést, segít ellazulni, ezáltal a hatóanyagok is jobban tudnak felszívódni, a vendég befogadóbb lesz a szépülés folyamatára.

A holisztikus arckezelés során féldrágakövekkel (rózsakvarc, vörös jáspis, zöld aventurin, sőt tengeri tigris kagylóval is) végzem az arcmasszást, itt a természetes ásványok erejét, hatását használom fel a masszázs során attól függően, hogy vendégemnek épen mire van szüksége; stressz oldás, gyulladáscsökkentés, energetizálás. Az ásványok hatása érvényesül; szellemi, lelki, testi területen egyaránt a kezelés folyamatában. Férfi és hölgy vendégeimnél is egyaránt alkalmazom.

 

Online bejelentkezés: http://www.bwnet.hu/szalon/Rubin_Szalon/

BWNet Magyarország