Marc Jacobs sminkkollekciója

Nyár elején jelentették be, hogy az amerikai tervező a Sephorával együttműködve saját sminkkollekciót dob piacra. Augusztus második hétvégéjén pedig már a boltokba is került a 120 darabból álló kollekció.

<p>Nyár elején jelentették be, hogy az amerikai tervező a Sephorával együttműködve saját sminkkollekciót dob piacra. Augusztus második hétvégéjén pedig már a boltokba is került a 120 darabból álló kollekció.</p>

A tervező nem hazudtolta meg önmagát: különleges textúrákat és vibráló színeket zárt a minimalista csomagolásokba. Ha szeretnénk, a teljes sminktáskánkat feltölthetjük Jacobs termékeivel, hiszen a kínálatban minden megtalálható az alapozótól kezdve, a rúzson és korrektoron át egészen a csak meleg vízzel lemosható szempillaspirálig.

 

„Az út, hogy azzá válj, aki lenni szeretnél, tele van mókával. Például amikor a fiatal lányok készülődnek az esti bulira.” – mondja Marc. „Mindenben meglátom a szépséget, vonz a tökéletlenség, szeretem a váratlan, meglepő dolgokat.”

 

A kollekció egyik legkedveltebb darabja a Marc’er Precision Pen szemceruza és az Enamored Hi-Shine körömlakk, ami 24 különböző árnyalatban kapható. A Jezebel és a Shiny színeket – egy mélyvöröst és egy csillogó fedőlakkot – már láthattunk a márka 2013/14-es őszi-téli divatbemutatóján is.

BWNet Magyarország