Magas minőség – Magabiztos mosoly

Ha minőségi cirkóniumból készült fogpótlást szeretnél, a Homeodentnél ezt biztosan megtalálod!

<p style=Ha minőségi cirkóniumból készült fogpótlást szeretnél, a Homeodentnél ezt biztosan megtalálod!

"/>

De mielőtt belevágnánk, először is tisztázzunk néhány dolgot! Mi is az a korona és hídpótlás?

 

Ha egy páciens fogai már olyan rossz állapotba kerültek, hogy töméssel nem lehet helyrehozni, vagy a kezelés során fennáll a fogtörés veszélye, ebben az esetben készítünk a beteg számára koronát. A korona fog felszínét borítja és ragasztással rögzítjük azt. A hídpótlás pedig azt jelenti, ha foghiányt kell pótolnunk.

 

 

Esztétikai szempontból a cirkónium kerámiából készült fogak sokkal szebben mutatnak, élethűebbek, mint a hagyományos fémváltozat. A hagyományos fémkerámiák esetében sokszor előfordul, hogy az íny szélénél egy sötétebb „fémszegély” tűnik át, illetve az átlátszhatósága sem olyan természetes, mint a saját fogaké. A cirkóniumból készült fogak esetében viszont ez a veszély nem áll fent, mert anyaga transzparens, váza pedig fehér színű. További nagyszerű előnye pedig, hogy szövetbarát anyagból készül, így sem allergiás reakció, sem pedig íngyulladás nem léphet fel! :)

 

 

A cirkónium kerámiából készült fogak sokkal magasabb minőséget képviselnek, mint a hagyományos fémből készült társaik, éppen ezért drágábbak is. Az eredmény viszont mindenért kárpótol! :)

 

A Homeodent rendelőjében csakis kiváló minőségű cirkóniummal dolgoznak a fogtechnikusok, amit a legnagyobb szakértelemmel készítenek el pácienseik számára a tökéletes végeredmény érdekében. Sőt mi több, a legnagyobb pontosság elérése érdekében számítógépvezérelt tervező és kivitelező programmal alkotják meg a cirkónium vázat.

 

 

 

Itt találhatod meg a szakembereket, akikhez be is tudsz jelentkezni online:

 

 

Dr Szabó Beáta 

Esztétikai fogászat

Homeodent-Medical Lézeres Orvosiesztetikai Rendelő és Kozmetika 
Budapest, XIV. kerület
Kerepesi út 78/F 1. lépcsőház 2/6. 

 

Dr Szabó Réka

Esztétikai fogászat

Homeodent-Medical Lézeres Orvosiesztetikai Rendelő és Kozmetika 
Budapest, XIV. kerület
Kerepesi út 78/F 1. lépcsőház 2/6. 

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Homeodent-Medical_Lezeres_Orvosiesztetikai_Rendelo_es_Kozmetika/

 

 

BWNet Magyarország