Leradírozzák éveid!

A peeling kezelés, azaz a mélyhámlasztás előnye, hogy gyors és látványos változást hoz, aminek következtében az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést kölcsönöz.


 

<p><span style=A peeling kezelés, azaz a mélyhámlasztás előnye, hogy gyors és látványos változást hoz, aminek következtében az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést kölcsönöz.


 

"/>

A Club Forman szakemberei akcióval várják kedves vendégeiket februárban. A mélyhámlasztó kezelés ára 18.900 Ft helyett 15.800 Ft. Ha szeretnél online időpontot foglalni, itt megteheted: http://www.bwnet.hu/szalon/Club_Forman_Szepsegszalon/

 

 

 

Peeling sosem volt még ilyen árnyalt!

 

Image I peel Signature Face Lift – Az érzékeny bőr megújításáért.

Az Image peeling gyümölcs enzimeket, C-vitamint és Centella őssejteket is tartalmaz. Ezek kombinációja nyugtatja és erősíti a bőrt és azonnali megújulást eredményez. Búcsút inthetsz a fakó, szürkés bőrnek!

 

 


BIZTONSÁGOS peeling- mélyhámlasztás

 

A Club Forman budapesti kozmetikájában Image Skincare peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A piacon jelenleg egyedülálló módon a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát a Club Forman szakemberei.

 


 

Az eredmények kimagaslóak

 

Nincs próbálkozás, nincs kompromisszum. Az Image I peel egyedi igényekre készült és pontosan úgy is hat! Tökéletes megújulást és tökéletes wellnesst nyújt a bőrnek.

 


 

A kezeléshez AJÁNDÉK 7-10 napra elegendő, 7,5 ml Image Skincare fényvédőt biztosítunk!

 

A kezelés ára februárban: 18.900 Ft helyett 15.800 Ft.

 

Vedd igénybe az ajánlatot és tapasztald meg az „ÉLJ TOVÁBB, ÖREGEDJ KÉSŐBB!” érzést!

 

Online időpontfoglalás (válaszd a mélyhámlasztást):

http://www.bwnet.hu/szalon/Club_Forman_Szepsegszalon/


 

 

 

BWNet Magyarország