Lendületben az V. kerületi szépségszalon

Hogyan is választhatánánk ki a számunkra megfelelő szalont anélkül, hogy információnk lenne a működéséről, az elhivatottságról és arról, hogy mit is kínál a vendégeknek?

 

Erről pedig a legtöbbet a szalon megálmodója tud mesélni. Szakács Norbival beszélgettünk, az V. kerületi Figaró Studió vezetőjét.

 

Mióta dolgozol fodrászként? Hol tanultál? Hogyan álltál a saját lábadra?

Immáron 23 éve végeztem a szakmunkásképzőben fodrászként. Gyakorlati képzésre a Zsidró szalonba jártam, majd ott is folytattam a saját munkát. Majd székbérlőként dolgoztam a Gedeon bácsi szalonban, egészen 2010- ig, amikor megnyitottam saját szalonomat, a Figaro stúdiót.

 

Hogyan tartasz lépést a folyton változó trendekkel?

Képzéseken sajnos idő hiányában nem tudok részt venni, de ennek ellenére igyekszem követni a trendeket, és folyamatosan tanulom az új technikákat, mint például az ombre hajfestés vagy a Brasil Cacau-s tartós hajegyenesítés.

 

 

 

Milyen szalonon kívüli munkáid vannak?

Tavaly a Beauty Kiállításon, amit a BNV-n rendeztek, a Revlon Professional standján készítettem a modellek haját, valamint különböző szórakozóhelyeken, kiemelt eseményeken is a Figaro Stúdió csapata készíti a modellek, hosstesek frizuráját.

 

Mit gondolsz az online jelenlétről és a bwnet rendszeréről?

Mára már mindenki az interneten informálódik, vásárol stb. Éppen ezért szerettem volna, hogy nálunk is  elérhető lenne a az online időpont foglalás. Egyszerű, gyors és nagyon praktikus....

 

A Figaró Studió Budapest belvárosában található, az árszabás nagyon kedvező, a csapat lendületessége pedig igazán irigylásre méltó. Ha szimpatikusnak találod a szalont, jelentkezz be már MOST ONLINE: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Figaro_Studio/

 

BWNet Magyarország