Legyél te a frizurák királynője

Ha eddig is szeretted a L’Oréal Professionel termékeit, akkor ezután egyenesen rajongani fogsz értük! Tavasszal megújult a Tecni.Art formázócsalád, a termékek csomagolása még jobbá és hívogatóbbá válik, ráadásul újdonságokkal is bővül! A „Wild Stylre” család segítségével divatos, lazán kócos frizurákat készíthetünk.

<p style=Ha eddig is szeretted a L’Oréal Professionel termékeit, akkor ezután egyenesen rajongani fogsz értük! Tavasszal megújult a Tecni.Art formázócsalád, a termékek csomagolása még jobbá és hívogatóbbá válik, ráadásul újdonságokkal is bővül! A „Wild Stylre” család segítségével divatos, lazán kócos frizurákat készíthetünk.

"/>

Ám nem elég a profi termék, ha a technikánk hagy némi kivetnivalót maga után. A L’Oréal Professionel nagykövet csapata most ezen is segít! A fodrászok 5 kedvelt frizurát készítettek el step-by-step videókkal illusztrálva, hogy otthon is könnyen menjen a hajformázás, vagy a készülés az esti bulira. 

A videók érkeznek hamarosan. A termékeket megvásárolhatod a Hajas, Szabó Imre, Imagine, Zsidró, Kucsera, vagy Wellness Szalonban.

 

Ha profi segítségre is jól jönne, ne habozz, jelentkezz be már most a legjobb fodrászokhoz. Náluk már az online időpont foglalás is elérhető! Menj biztosra és kattints néhányat:

http://www.bwnet.hu/

 

BWNet Magyarország