L’oreal sajtótájékoztatón jártunk

A szokásos tollászkodást és kényelmes ebédet követően meglepően tapasztaltunk Meyer Eszter barátnőmmel, hogy fél óránk maradt csupán átverekednünk magunk a városon a L’oreal székházba. Gyorsan taxiba pattantunk, hogy le ne maradjunk valamiről.


Én ma már mindent online csinálok. Nekem ez valahogy természetes. Online fizetek bankkártyával, intézem az összes pénzügyem, jelentkezek be a főiskolai irodába vagy bármelyik önkormányzathoz, telefonálok, videó telefonálok, SMS-ezek és még sorolhatnám. Vannak azonban dolgok, amiket még mindig telefonon intézek, holott rég megoldható lenne az interneten is. Ilyen például a fodrászhoz, kozmetikushoz való bejelentkezés. Ezért jött létre a Beauty World Net oldal, amihez hasonló oldalak egyébként már külföldön teljesen természetesek.

 

 

 

Itt megnézheted mások milyenre értékelik a szalont ahova éppen készülsz, melyik fodrász, mikor szabad és olvashatsz a legújabb akciókról. Például, hogy június 10-15 között Inoa napok vannak bizonyos L’oreal szalonokban, aminek keretei közt ingyen hajdiagnózist és ajándékokat kaphattok. A legújabb termékekről, pedig Hajas László tartott nekünk egy kis rögtönzött bemutatót.- írta Rólunk a Brush blog.

 

Foglalj online időpontot és zsebeld be a jobbnál jobb ajándékainkat!

http://www.bwnet.hu/

BWNet Magyarország