LUXUS- Budapest legexkluzívabb olasz fodrászata

Július 6-án hétfőn minden fodrászati szolgáltatás 50% kedvezménnyel-

Az OSCAR HAIR & Beautyban, Budapest legexkluzívabb olasz fodrászatában

 

A szalonban dolgozó mesterek a szolgáltatásokat a vendég igényeihez és személyiségéhez igazítják, ezáltal biztosítva számukra a várt eredményt.

 

A szalon egyedi szolgáltatáscsomagjai tökéletesen alkalmazkodnak a rohanó világban dolgozó üzletemberek, vagy akár az életük nagy napjára készülő menyasszonyok kiszolgálásához. A vendégek kényelmét szolgálja az elhelyezkedés is: a szalon Budapest szívében található, közvetlenül az Andrássy út és az Opera mellett.

 

 

A haj a nő koronája. Az Oscar Hair & Beauty fodrászai hatalmas tisztelettel bánnak a hajjal, stílusuk friss, divatos, elbűvölő és érzéki. Az olasz iskola sajátos technikákat alkalmaz - például van egy szokatlan megoldásuk a festék szabad kézzel való “eloszlatásához” - melyekkel eléri a természetes hatást keltő, sugárzó és egészséges hajat. Hajkezeléseink ujjá építik a száraz, festett, kifakult, kiegyenesített vagy hullámos hajat, amely minden nap az uv-sugarak káros hatásának van kitéve. Fodrászaink csak természetes és kiváló minőségű termékeket használnak, így Budapesten kizárólag a szalonban érhetőek el a Rómában gyártott, organikus faipa termékek.

 

 

Oscar Hair and Beauty 
Budapest, VI. kerület - 1061 Budapest, Paulay Ede utca 37. 

ONLINE BEJELENTKEZÉS>>>

 

BWNet Magyarország