Királyi szépülés a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központjában

Mindegy, hogy a motivációnk a tetszeni vágyás, a saját elvárásainknak való megfelelés vagy éppen az, hogy annyi idősnek nézzünk ki, amennyinek lélekben érezzük magunkat – az esztétikai beavatkozások növelik az önbizalmat, végső soron javítanak az életminőségen.

 

Amikor a bőrünkről van szó, fontos, hogy a legjobb kezekre bízzuk magunkat! Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, ne engedjünk a túlzóan hangzatos akciók, ellenállhatatlanul alacsony árak csábításának. A Royal Clinics orvos-esztétikai központban a kozmetikai terápia, a bőrgyógyászat és a plasztika különleges együttműködése valósul meg, biztosítva a bőr különböző mélységben történő kezelését. Esztétikai megoldásaik minden életkorban segítséget nyújtanak neked. A fiatalkori bőrproblémáktól kezdve, a fiatalságot megőrző kezeléseken át az idősebb kori elváltozások orvoslásáig, több mint 80 féle beavatkozást kínálnak

 

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ személyre szabott, professzionális, eredmény-orientált megoldásokat biztosít! A családias légkör, a pozitív atmoszféra, kedves mosoly és emberi szó, őszinte odafigyelés az, ami klinikát barátságossá, otthonossá teszi.

 

 

 

Scarlet RF arckezelés

 

Fiatal korunkban arcunk a járomcsontnál szélesebb és az áll felé keskenyedik, idősebb korban pedig ez a V-alak megfordul. A kötőszövetek megereszkednek, ráncok alakulnak ki, kitágulnak a pórusok, a szövetek elvesztik volumenüket, nemcsak az arcon, hanem nyakon és testen is. A fiatalkori aknés hegek is nyomot hagynak a bőrön.

 

A ScarLet RF kezelés most valóra váltja álmaid és visszafordítja az idő kerekétEz a hatékony fiatalító, mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, a ScarLet RF kezelés egyesíti az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes kezelési pontossággal. Mivel a bőrt közvetlenül melegíti a bőrbe szúrt apró tűkön át, minimalizálja a bőr felszínének sérülését, ezáltal a felépülési idő is minimális.

 


 

ULSTAM testkezelés

 

Az Ulstam olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) berendezés, mely a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet kezeli. Nagyon precíz, nem invazív és gyors kezelést tesz lehetővé az alakformálás során. A célzott mélységben a zsírszövetet 65-70C- ra melegíti fel a fókuszált ultrahang, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. A kezelések során nincs szükség érzéstelenítésre, altatásra, fájdalomcsillapításra. 

 

Mavex Fekete Gyöngy detox

 

Próbáld ki a svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett forradalmi professzionális, ám mégis természetes kezelést! A kezelés a nevét a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

 

A kezelés hatására bőröd megszabadul a lerakódásoktól, mérgektől, veszélyes anyagoktól, harcol a bőrt stresszelő agresszív anyagokkalFiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés öregítő hatásainak, megerősíti a bőr saját védelmét és aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat.

 

A kezelés hatásaként a bőr csodásan finom tapintású lesz, a bőr ragyog, fiatalosabb, revitalizálódik. ráncok és a pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép lesz.

 


 

A Nagy Szépség Napon igénybe vehető szolgáltatások és kedvezményeik:

 

-30% kedvezmény a Scarlet RF arckezelésre,

-30% kedvezmény az Ulstam intenzíven fókuszált ultrahangos alakformáló testkezelésre,

-30% kedvezmény a Mavex Fekete Gyöngy detox arckezelésre. 

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Royal_Clinics_orvos-esztetikai_kozpont/

 

 

 

Royal Clinics orvos-esztétikai központ
Budapest, V. kerület
Alkotmány u. 16. II/8. 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

 

BWNet Magyarország