Kényeztető rituálé a hajadnak

Az arcodat és a testedet különböző krémekkel kényezteted, de milyen pluszt adsz a hajadnak? Havonta egyszer a hajszálak is megérdemelnek egy kis extra ápolást.

<p><strong>Az arcodat és a testedet különböző krémekkel kényezteted, de milyen pluszt adsz a hajadnak? Havonta egyszer a hajszálak is megérdemelnek egy kis extra ápolást.</strong></p>

A Kérastase referencia szalonokban egy olyan különleges kezelést vehetsz igénybe, amely azonnal táplálja és energiával tölti fel hajkoronádat, miközben ellazulsz és relaxálsz. Ez a Fusio Dose express rituálé.

 

A kényeztetés hajdiagnózissal kezdődik, amely után a képzett szakember kiválasztja a hajad és fejbőröd állapotához leginkább illő termékeket.

 

Első lépésben a fodrász hajfürdővel kényeztet, mely pihentető masszázzsal párosul. Ezután következik a Fusio Dose, amely egy koncentrált hatóanyag tartalmú termék. Ezek a hatóanyagok a felvitel előtti pillanatban keverednek össze, így célzott és mélyreható ápolást nyújt és már a felvitel pillanatában azonnal elkezdi kifejteni a hatását, ami aztán több mosáson át érezhető. Az eredmény táplált, jól formázható, könnyed és légies hajzuhatag.

 

Az igazán gyors, 5 perces hatóidőnek köszönhetően bárkinek a napirendjébe beilleszthető, akár ebédidőben is elszaladhatunk a kiválasztott Kérastase fodrászatba, például a Szabó Imre Szalonok egyikébe, ahová a bwneten keresztül már online is foglalhatunk időpontot. 

 

Jelentkezz be most stílustanácsadásra, ahol a csomag tartalma 5.990ft-ért:

-hajstílus tanácsadás 
-Kerastase luxus hajregeneráló kezelés
-a 2014-es trendek szerinti hajvágás
-Karaja nappali smink
-fotó Rólad érkezéskor és távozáskor 

Bejelentkezés:
http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Pest_/
http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Buda_/

 

Lépd át határaidat és éld át a luxust! 

BWNet Magyarország