Kedvencek a tavaszi bemutatókról

A szezon legnagyobb trendjei mind időtlen klasszikusok, némi csavarral megbolondítva. Lófarok, francia manikűr, vörös rúzs, mind modern formában tálalva. Következzen a bwnet szerkesztőségének öt kedvenc irányzata, amit már holnap viselhetsz!

<p>A szezon legnagyobb trendjei mind időtlen klasszikusok, némi csavarral megbolondítva. Lófarok, francia manikűr, vörös rúzs, mind modern formában tálalva. Következzen a bwnet szerkesztőségének öt kedvenc irányzata, amit már holnap viselhetsz!</p>

Egyszerűen tökéletes

A lófarok az egyik legsokoldalúbb frizura. Idén tavasszal rendezett, sima és csillogó változatban hódít, egészen a tarkóhoz közeli ponton összefogva a hajat.

 

A tökéletes csók

Néha nem szükséges túlkomplikálni a dolgokat. A tökéletesen felvitt, matt, telt árnyalatú vörös rúzsok kétségkívül a tavasz egyik legmeghatározóbb viseletei lesznek.

 

Fekete mágia

A hagyományos francia manikűr a sötét varázslatokkal kacérkodik. Klasszikus fehér körömvégek helyett tavasszal a fekete variációi jelennek meg a körmeinken. A mi kedvencünk az asszimetrikusra festett körömvég a Holmes&Yang kifutójáról.

 

Mély oldalválaszték

Határozott és mély oldalválasztékot fésült rengeteg fodrász a tavaszi bemutatókra, amelyek egészen a szemöldök közepétől indulnak. Valaki hanyagul a homlokba fésülte, míg mások szigorú, precízen eligazgattak minden tincset.

 

Körbe-körbe

Miért érnénk be a cicaszemekkel, ha akár tüzes oroszlánok is lehetünk? Az ébenfeketével keretezett szemek reneszánszukat élik majd tavasszal.

BWNet Magyarország