Jasmin Organics a természetes bőrápolás szakértője

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a bio és organikus készítmények. Az Ausztráliából származó bőrápolási márka a Jasmin Organics a természet által kínált létfontosságú tápanyagokat és természetes összetevőket hasznosítja termékeiben.

Kiválóan szolgálják a bőr vitalitásának megőrzését. Jasmin Organicsról a budapesti Jasmin Organics Referencia Szépségszalon vezetőjével, Jeannal beszélgettünk.

 

A Jasmin Organics termékei, mint ahogy a nevében is benne van, organikusak. Mit jelent ez pontosan?

 

Egy termék akkor számít „bio” vagy „organikus” kozmetikumnak, ha tartalmaz olyan természetes összetevőket, amelyek műtrágya mentes földben, vegyszerek használata nélkül teremtek. Fontos, hogy minél nagyobb százalékban tartalmazzon ilyen összetevőket, így annál biztonságosabb és hatékonyabb lesz.

 

A Jasmin Organics termékekk 100%-ban természetes és 95%-ban organikus összetevőket tartalmaznak. Jelenleg ez a létező minősítetten legorganikusabb termékcsalád a világon.

 

Mennyiben különböznek a Jasmin termékek a hagyományos prémium kategóriás termékektől?

A hagyományos, káros, vegyszereket tartalmazó összetevők (PEG, parabének stb.) helyett értékes organikus összetevőket alkalmaznak mint pl.: a rózsa, a jázmin és a neroli. Víz helyett aloe vera felhasználásával készülnek, így a Jasmin termékeknek sokkal magasabb az ásványi anyag és vitamin tartalma, ezáltal sokkal hatékonyabbak is.

 

 

Melyek azok a termékek, amelyeknek minden hölgy polcán ott kellene lenniük? Ezek milyen árban vannak?

Azt szoktunk javasolni, hogy mindenkinek legyen egy tisztító teje vagy gélje, egy tonizáló permete és egy hidratáló kréme. Ezen belül a választás bőrtípustól függően nagyon sokféle lehet. Van viszont három termékünk, amit kivétel nélkül mindenki imád. Azt is mondhatnám, hogy ezek a nyár slágertermékei.

 

A topon természetesen a BB krém (10 900 Ft) áll, mely hidratáló, bőrkiegyenlítő és napvédő hatású is egyben. A bikini szezon beköszöntével a testápolóink iránt is hatalmas szokott lenni a kereslet. A hidratáló, feszesítő gélünk (17 300 Ft) egy könnyű, magas hatékonyságú termék, amelytől a bőr felfrissül, egészségesebb és feszesebb lesz. A hidratáló napozás előtti olaj (9900 Ft) természetes tápanyagokban gazdag, így védi a bőrt a napsugarak szárító hatásától, ezzel egy időben táplálja, hidratálja és ragyogóvá varázsolja is azt.

 

Kinek ajánlja ezeket a termékeket?

A Jasmin termékcsaládot azon hölgyek számára fejlesztették ki, akik a legtermészetesebb termékeket és legjobb minőséget keresik bőrük vegyszermentes ápolásra. Minden bőrproblémát tudunk gyakorlatilag természetesen módon kezelni: érett/vízhiányos, érzékeny/irritált, aknés/olajos vagy akár a pigmentfoltos bőrt is.

 

Milyen kezeléseket lehet igénybe venni a szalonban? Melyiket kedvelik leginkább a vendégek?

Egyedi kezeléseket fejlesztettünk ki, hogy a test és a lélek harmóniába kerüljön (pl.: arckezelések, testkezelések, jóga, stb.) A legnépszerűbbek a Jasmin arckezelések: akár feltöltődésre, megszépülésre vágyik, akár szeretné eltűntetni az öregedés jeleit, vagy problémás bőrtípussal rendelkezik, a Jasmin szakképzett kozmetikusai igényeinek megfelelő, személyre szabott kezeléssel várják a vendégeket és segítenek a bőrtípusának megfelelő szolgáltatás és termékek kiválasztásában.

 

Az aromaterápia előnyös hatásainak és a Jasmin terapeuták szakképzettségének köszönhetően kivételesen hatékony eredményeket érünk el a bőrregenerálásban és a bőrfiatalításban. Az arckezelések ára 5 500 Ft és 15 000 Ft között alakul. Bővebb információt az árakról és a szabad időpontjainkról itt találnak:

http://www.bwnet.hu/szalon/Jasmin_Organics_Szepsegszalon/

 

Szépség tipp:

A legjobb, legtisztább alapanyagok és mindenre kiterjedő figyelem. Ez vár a Jasmin Organics Szépségszalonban.

Online időpontot foglaló vendégek 2.500 ft kedvezményt kapnak.  

Vitalizáló- tápláló arckezelés: 7.900ft HELYETT 5400 ft.

BWNet Magyarország