Igazi élmény lett a hajápolás

Nyári Dia színésznő szépségét a televízió nézői időről időre megcsodálhatják a képernyőn. A gyönyörű lány rajongótábora egyre nagyobb, ami nem is csoda, hiszen naponta kápráztatja el követőit Instagram és Facebook oldalán.

 

 

 

Dia szakmai fejlődésén túl rendkívül sokat tesz megjelenéséért is, a sport a mindennapjai részévé vált. E mellett pedig heti rendszerességgel látogatja meg kedvenc budapesti fodrászatát, a MOM Park mellett található HairSpa szalont, ahol rakoncátlan tincseiről maximális profizmussal gondoskodnak. A színésznő azért imádja ezt a XII. kerületi fodrászatot, mert az itt dolgozó szakemberek a legnagyobb odafigyeléssel nyúlnak a hajához, így az eredmény mindig káprázatos és kifogástalan!

 

 

 

Képzeljétek csak! Dia erős szálú, göndör haját egy exkluzív, amerikai márkával: a Senscience by Shiseido termékeivel és a természetes, növényi formulákat alkalmazó Bain de terre termékeivel ápolják.

 

Miért válaszd Te is a Bain de Terre termékcsaládot?

 

Azért, mert csupa-csupa természetes növényi hatóanyagokból áll és nem csak táplálnak, de újráélesztik és védelmet nyújtanak a hajadnak, hogy az újra egészséges fényében ragyoghasson!

 

 

A színésznő szőkített hajának igazi felüdülés a V6 hajszerkezet újraépítő kezelés.

 

A V6 termékek olyan komplex formulát elegyítenek magukba, mint az antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, cukrok, zsírok és fehérjék, amik a gyenge, rugalmatlan, fénytelen hajat belülről építi újjá. 

 

V6 intenzív erősítő, tartást adó hajkezelés

 

Ha a hajad gyakran van kitéve vegyszeres kezeléseknek, akkor bizony a hajad szerkezete meggyengül, fénytelenné és kezelhetetlenné válik. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a V6 intenzív erősítő hajkezelés. A kezelés során hajszálaid megerősödnek és ellenállóbbak lesznek a külső környezeti hatásokkal szemben, miközben a hajad nem nehezedik el. A kezelés eredményeként hajad felülete kisimul és újra egészséges, rugalmas és fényes lesz.

 

 

 

A Nagy Széspég Napon, május 7-én, kiemelt ajánlatban veheted igénybe ezt a kezelését:

 

V6 hajkezelés + ajándék mosás és szárítás:

 

Rövid hajra: 3 000 Ft

 

Középhosszú hajra: 4 000 Ft

 

Hosszú hajra: 5 000 Ft

 

 

Csatlakozz A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

 

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

 

  

HairSpa
Fodrászat
47 szavazat
Budapest, XII. kerület
Csörsz utca 14-16.
Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/HairSpa/

 

 

 

 

 

Ez a cikk is érdekelhet: Te is rengeteg pénzt kidobtál már feleslegesen kozmetikumokra és eleged van a szépségipar tégelybe zárt illúzióiból? A BőrÉbresztő program ára: A Nagy Szépség Napon- május 7-én 8900 FT helyett 5000 FT. Kattints ide a részeletekért: Belcio BőrÉbresztő program.

 

 

 

 

BWNet Magyarország